Újabb öngólt lőtt a balliberális oldal

2019. május 12. 15:56

Ungár Péter
Facebook

Karácsony Gergely is megszavazta azt az előterjesztést, amelynek nyomán az RNBH Konzorcium végezheti a főváros patkányirtását.

„Az ATV kiderítette, hogy a Fővárosi Közgyűlés közbeszerzési bizottságának tagjaként Karácsony Gergely is megszavazta azt az előterjesztést, amelynek nyomán a 47 éve Budapest patkánymentesítését sikeresen végző Bábolna Bio Kft. helyett a szúnyogirtási referenciával igen, ám patkányirtásival nem rendelkező cégekből álló RNBH Konzorcium végezheti a főváros patkányirtását.

Természetesen ettől még az, ha egy várost ellepnek a patkányok nem az ellenzék felelőssége lesz. Ez egy közegészségügyi probléma, amely szinte kizárólagosan Tarlós István hibája. Ha ő a mindent megoldó szakértő szakember szakmaisággal felvértezve, akkor ezt is meg kell tudnia oldania. Az, hogy melyik ellenzéki hogyan szavazott nem oldja fel a főpolgármester felelősségét.

Mi csupán annyit javaslunk ezzel az üggyel kapcsolatban Karácsony Gergelynek és politikai közösségének, hogy ne adjon ilyen magas labdákat a Fidesznek. Bangóné Borbély Ildikó vállalhatatlan mondatai után, amely egyedül arra volt alkalmas, hogy a lehető legtöbb Fidesz szavazót elvigye az urnákhoz, most újabb öngólt lőtt a balliberális oldal. Önmagában nem is Karácsony Gergely szavazati magatartásával lőtte azt az újabb öngólt, hanem hogy úgy kampányolt ebben az ügyben, hogy nem közölte a választópolgárokkal előre, hogy a jelöltjük hogyan szavazott ebben a kérdésben.

A fővárosi választópolgárok többet érdemelnek: őszinteséget. Kezeljük őket felnőtt cselekvőképes emberekként, ne úgy mintha át lehetne őket verni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/148266

Ajánljuk még a témában