Dobrev-bögre

2019. május 06. 07:28

Dobrev Klára szinte az anyatejjel együtt szívta magába a viszálykeltés, a rombolás, a zűrzavarteremtés és a gyűlölet mérgét.

2019. május 06. 07:28
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Minden választás a vagyok világában zajlik, vagy ide állok vagy oda. A demokráciának ezt a normális esetben teljesen természetes elemét nálunk, Magyarországon és jószerével az egész nyugati kultúrkörben hatalmas feszültségek jellemzik.

Ideges emberek szakadnak bele igazuk bizonygatásába, nem sárdobálás, hanem egyenesen ürülékhajigálás határozza meg a különféle vokshelyzetek utolsó heteit. 

Azt lassan kénytelenek vagyunk tudomásul venni, hogy a magyar balliberális ellenzék és a vele lepaktáló álszélsőjobb képtelen leszakadni az NFF (nagy francia forradalom), a NOSZF (nagy októberi szocialista forradalom), ÚDL’68 (úgynevezett diáklázadások 1968) szerintük világtörténelmi jelentőségű szellemi emlőiről.

A szókép megmagyarázza magát: hiszen a francia Robespierre, az orosz Vlagyimir Iljics Lenin, a francia Daniel Cohn-Bendit és a magyar Dobrev Klára szinte az anyatejjel együtt szívta magába a viszálykeltés, a rombolás, a zűrzavarteremtés és a gyűlölet mérgét. Gyurcsány Ferenc felesége, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselőjelöltje például beült a saját arcképével ékesített reklámbögresor mögé, és kinyilatkoztatott. A DK európai egyesült államokat akar. A legfőbb törésvonal ma Európában a szerinte nacionalista, erős nemzetállamok szövetségének hívei és köztük, az Észak-Amerikát majmoló, az ott kialakított konföderációs formát követők között van. Ezt jól megmondta. A maga fülsértő, robotnő hangján.

Aztán, hogy mit is jelent ez az európai egyesült államok, az nem nagyon derül ki. Túl azon, hogy Dobrev európai minimálbért és európai nyugdíjat rikoltoz bele a mikrofonba, igen zavaros a képlet.

A választás azt jelenti, vagy vállaljuk magunkat, vagy mások akarunk lenni, mint akik vagyunk. A mai magyar ellenzékről megállapítható,  másnak akar látszani, mint ami. Mert ez a hazaáruló, mocskolódó, széthúzó és országpusztításra törő alakulat, a Dobrev Klára-féle figurákkal az élen, nem más, mint a saját fészkébe odapiszkító és abban egyre kétségbeesettebben vergődő vészmadarak csapata.

Egyébként meg képzeljük el azt az embert, aki reggelenként dobrevklárás bögréből issza a kakaót.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2019. május 07. 16:11
Előre nem látható/megjósolható eseményre várnak. Természetesen tudtában vannak az idő múlásának, ezért igyekeznek kinevelni a PÁRT káderutánpótlását.
Mankó
2019. május 06. 14:50
Rossz hallgatni. Oszkára kéne jelőlni művészi hajlama miatt. Eddig csak a férjét kellett kibírni erre most megjelent a szoknyás Gyurcsány.
makapaka2
2019. május 06. 13:34
Dobrev manapság a legkártékonyabb politikus, mert folyamatosan hazugságokat nyafog, és ígérget.
Mich
2019. május 06. 12:44
Egyik kutya, másik dobrev...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik