Toroczkai: 2022-ben kormányzásra tör a MI Hazánk

2019. május 1. 15:22

Gyurcsány Ferenc „gyakorló elmebeteg”, Magyarországon csak a nyugdíjasok, a „hihetetlenül szaporodó cigányok” és „néhány ezer romantikusan gondolkodó magyar” maradnak – ezekről beszélt Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke május elsején.

A 2022-es választásokon kormányzásra tör a Mi Hazánk Mozgalom, amely a magyar haza megmaradásának utolsó esélye – jelentette ki a Mi Hazánk elnöke a párt ünnepi rendezvényén szerdán Budapesten.

Vagy a Mi Hazánk lesz kormányon, vagy a „gyakorló elmebeteg” Gyurcsány Ferenc által vezetett balliberális tömb, vagy a Fidesz – közölte Toroczkai László.

A 2022-es kormányzásnak nem lehet az ára az értékek feladása, mint ahogy azt a Jobbik tette –  fűzte hozzá.

Ha a balliberális tömb kerül kormányra, jöhet a „gendersemleges óvoda és iskola”. Vagyis arra kényszerítik a kislányokat, hogy vegyenek fel fiúruhát, a fiúkat pedig arra, hogy öltsenek kislányruhát – vélekedett.

A Mi Hazánk nem ilyen jövőt szeretne a magyarságnak – szögezte le Toroczkai László.

A továbbiakban úgy vélekedett, hogy a Fidesz kormányzás nem oldotta meg a cigánykérdést, mert ma már a gyerekek egyharmada cigány származású, miközben a magyarok kivándorolnak.

Ha ez így megy tovább, Magyarországon csak a nyugdíjasok, a „hihetetlenül szaporodó cigányok” és „néhány ezer romantikusan gondolkodó magyar” maradnak – tette hozzá Toroczkai László.

Mint mondta: számára meglepő, hogy a „köpönyegforgató” Jobbik egyáltalán mérhető a szavazók körében.

A Jobbik napjai meg vannak számlálva, mert a magyar emberek nem tűrik a hazugságot – fogalmazott.

Mindenki készülhet a Magyar Gárda újjászervezésére, mert a magyarságnak minden oka megvan arra, hogy megszervezze saját védelmét – közölte Toroczkai László.

Hozzátette: ha a Mi Hazánk listavezetőjeként mandátumot szerez az Európai Parlamentben, alapjaiban forgatja fel az Európai Uniót, és mindent megtesz az európai civilizációt veszélyeztető brüsszeli elit leváltásáért.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/147706

Ajánljuk még a témában