Állapotharc

Nincs megállás: Mellár machinálása robbanthatja a pécsi összefogást

2019. április 26. 21:06
Úgy tűnik, a város országgyűlési képviselőjének továbbra sem tetszik az MSZP-DK-Momentum helyi polgármester-jelöltje.

A Népszava információi szerint Mellár Tamás előválasztást szeretne tartani a megyeszékhely ellenzéki jelöltjei között, azonban amíg az eddig megnevezett közös jelöltről csak az biztos, hogy nem kedvelik egymást Mellárral, addig ő még mindig nem árulta el, hogy kit indítana Péterffy Attila ellenében.

Mint a napilap cikkében felfedi, ugyan egy egyesületben tevékenykedik Mellár és Péterffy, azonban bizonyos személyes ellentétek miatt nincsenek túl jó viszonyban.Az, hogy még nincs teljesen lefutva a pécsi összefogás, azt is mutatja, hogy az LMP és a Jobbik egyáltalán nem szeretne Péterffy mögé beállni, Keresztes László pedig egyenesen arról beszélt a lapnak, hogy pár héten belül új szereplő léphet a pécsi politika ellenzéki oldalára.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha ilyen nagy az elnyomás, szerintük, ennyire veszélyezteti Magyarországot a Fideszes túlhatalom, akkor hogyhogy nem képesek félretenni a személyes ellentéteiket?

Ja, meg az ún. Jobbikot is.
Meg hát az MSZP is a Fidesz ügynöke.
Plusz a Momentum is, meg a DK is.

:))))

ÖSSZEFOGÁST! :))

A 444 kommentmezejében keletkezett némi zavar. :))) Egymásnak estek, hogy akkor most ki is a "Fidesz-bérenc áruló": Mellár vagy az MAZP/DK/Momentum. :))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés