Meg kell mentenünk a hazánknak járó EU-s pénzeket!

2019. április 25. 15:22

Fekete-Győr András
Facebook

El kell érjük az Európai Parlamentben, hogy az EU-s pénzeket csak kórházakra, iskolákra, és munkahelyekre fordítsuk!

„Szinte teljes egyetértés van a magyarok körében abban, hogy az EU-s tagságunk legnagyobb előnye a hazánknak járó felzárkóztatási támogatások. Mi magyarok nem a bevándorlásra, nem a brüsszeli bürokráciára, nem a szuverenitás elvonására, hamem az EU-s pénzekből megvalósult (látszat)beruházásokra gondolunk a leggyakrabban, amikor az Európai Unióról beszélünk. Vagyis ezeknek a sorsa a májusi európai választások igazi tétje!

Nekünk momentumosoknak és európai szövetségeseinknek tehát három nagy feladatunk van május 26-a után az Európai Parlamentben és idehaza:

Meg kell mentenünk a hazánknak járó EU-s pénzeket! Mindent meg fogunk tenni Cseh Katalin - Momentummal és európai pártcsaládunkkal annak érdekében, hogy Orbán Viktor miatt ne csökkenjenek az EU-s támogatások az Európai Bizottság által javasolt 24%-al!

Az első vállalásunk sikerétől vagy kudarcától függetlenül ki kell kényszerítenünk Hadházy Ákos barátunkkal és a magyarok - immáron - 3/4-nek támogatásával az Európai Ügyészséghez való csatlakozásunkat!

El kell érjük az Európai Parlamentben, hogy az EU-s pénzeket a jövőben stadionok, kisvasutak és 40 cm-es kilátók helyett CSAK kórházakra, iskolákra, és munkahelyekre fordítsuk!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/147377

Ajánljuk még a témában