A haladó emberiség tapsa

2019. április 23. 12:46

Pozsonyi Ádám
888

Tönkretett egy nőt! Megfogta a fenekét!

„Szóval, vegyük át még egyszer. Ha egy nő – akár kiskorú is – le akarja vágatni a mellét, abban a társadalom segít, jön a humanista orvos bácsi vagy néni, és lenyiszálja. De ha egy nőnek azt mondják az utcán: »Mucikám, jó a segged!«, az bűncselekmény, és letöltendő. Az meetoo! Az a nő teljes tönkretétele, amit egy életen át nem tud kiheverni. Huszonhét évvel ezelőtt rávertek a seggére, vagy megnézték a liftben a dudáit, és egy életre »kész van«. Nem tud talpra állni. Felriad hajnalban. Rémálmai vannak. Oda a magánélete. Soha nem lehet boldog, mert egy munkás az építkezésen odafütyült neki a túloldalról, hogy »Jó csaj vagy anyukám!«

Nőszervezetek és erőszakellenes ligák sorakoznak fel, hogy a huszonhét évvel ezelőtti elvetemült bűnözőt – bizonyíték természetesen nincs, csak a zokogva előadott történet, és mint tudjuk, egy igazán haladó szerint, aki kétségbe mer vonni egy huszonhét évvel ezelőtt megtörtént bizonyítatlan eset hitelességét, az náci - , aki »jaj, mit tett« egy nővel, kiiktassák a társadalomból, pellengérre állítsák, annak ne legyen munkája, vegyék el tőle tudományos címeit, dögöljön éhen, haljon meg, megérdemli.

Tönkretett egy nőt! Megfogta a fenekét!

(Huszonhét éve, állítólag.)

De az a haladószellemű és felvilágosult egyenlőséghívő idióta, aki gyerekkorában hormonokkal kezelt egy egészséges gyereket, az a nővédelem hőse.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/147204

Ajánljuk még a témában