A haladó emberiség tapsa

2019. április 23. 12:46

Pozsonyi Ádám
888
Tönkretett egy nőt! Megfogta a fenekét!

„Szóval, vegyük át még egyszer. Ha egy nő – akár kiskorú is – le akarja vágatni a mellét, abban a társadalom segít, jön a humanista orvos bácsi vagy néni, és lenyiszálja. De ha egy nőnek azt mondják az utcán: »Mucikám, jó a segged!«, az bűncselekmény, és letöltendő. Az meetoo! Az a nő teljes tönkretétele, amit egy életen át nem tud kiheverni. Huszonhét évvel ezelőtt rávertek a seggére, vagy megnézték a liftben a dudáit, és egy életre »kész van«. Nem tud talpra állni. Felriad hajnalban. Rémálmai vannak. Oda a magánélete. Soha nem lehet boldog, mert egy munkás az építkezésen odafütyült neki a túloldalról, hogy »Jó csaj vagy anyukám!«

Nőszervezetek és erőszakellenes ligák sorakoznak fel, hogy a huszonhét évvel ezelőtti elvetemült bűnözőt – bizonyíték természetesen nincs, csak a zokogva előadott történet, és mint tudjuk, egy igazán haladó szerint, aki kétségbe mer vonni egy huszonhét évvel ezelőtt megtörtént bizonyítatlan eset hitelességét, az náci - , aki »jaj, mit tett« egy nővel, kiiktassák a társadalomból, pellengérre állítsák, annak ne legyen munkája, vegyék el tőle tudományos címeit, dögöljön éhen, haljon meg, megérdemli.

Tönkretett egy nőt! Megfogta a fenekét!

(Huszonhét éve, állítólag.)

De az a haladószellemű és felvilágosult egyenlőséghívő idióta, aki gyerekkorában hormonokkal kezelt egy egészséges gyereket, az a nővédelem hőse.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A perverzió mostanában progressziónak szereti hívni magát...

Az egész "progresszizmus" a "felvilágosodás" korából ered, azt vallják, hogy a tudomány, technika, gazdaság, társadalmi berendezkedés folyamatos fejlődése az emberiség javát szolgálja.
Ahol nagyon félrementek, az az, hogy valóban, van evolúció, van fejlődés, de ebben nincs központi döntés, hanem mindig az életképesebb fog dominálni - ezzel szemben a progresszívek maguk mondják meg valamiről, hogy "ez a haladás". Az evolúció nem parancsszóra történik.

Érdekes tény, hogy a progresszivizmusból a közös gyökere a modern liberalizmusnak, a kommunizmusnak, a fasizmusnak és a nácizmusnak - mondjuk erre a mai utódai sem cáfolnak rá a tetteikkel.

Az írás lényege, hogy bár már azt hisszük, ennél nincs lejjebb, a libsik képesek alulmúlni önmagukat.
Pont olyanok, mint te. A tartalmi kifogások helyett a szerző személyét támadod. Tipikus érvelési hiba, melyet minden ideológia rabja (náci, kommunista, neoliberális, maoista stb.) újfent elkövet.

Pont ez az, itt az ellentmondás - mi a haladást képviseljük, és a haladás az, amit mi annak nevezünk - ez sokkal inkább a diktatúrák jellemzője, csak ők más szavakat használnak.
De pl. a francia forradalom sem volt igazán demokratikus, szóval nincs itt semmi meglepetés.

Illetve az van, hogy a progresszívek láthatóan a globális tőke érdekeit képviselik, az "elit árulásának" az eszközei, ezt elfedendő muszáj mindig újabb és újabb elnyomott kisebbséget találni, aki még nincs felszabadítva, ezért találják meg újabban pl. a transzgendereket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés