Érpatak exvezérével találkozott Lukácsi Katalin

2019. április 18. 11:06

A fotót előbb megosztotta, majd törölte a volt KDNP-s ellenzéki aktivista.

Lukácsi Katalin Facebook-oldalán csodálkozott rá mennyire sok kérdésben azonos állásponton áll  Orosz Mihály Zoltánnal, Érpatak volt polgármesterével.

„Nem várt találkozó Márki-Zay Péter nyíregyházi fórumán. Múlt ősszel csodálkoztam rá, hogy a sokak körében inkább hírhedt, mint híres Orosz Mihály Zoltánnal politikában több kérdésben egyetértünk, mint gondoltam, és elszánt küzdelmet folytat a NER ellen. De nemcsak valami ellen, hanem valamiért is küzd. Ha sokmindent másként látunk is, mindkettőnknek Krisztus az első.”

Frissítés:

Lukácsi Katalin letörölte OMZ-vel közös fotóját a Facebookról, és az alábbiakat osztotta meg a falán:

„Tegnap készítettem egy fotót Orosz Mihály Zoltánnal. Bölcsebben felmérhettem volna, hogy ez sokakat meg fog sérteni. A közös fotóm számomra nem azt jelentette, hogy egyetértenék bármivel, amit Orosz Mihály Zoltán korábban tett. Botrányos tetteit én is mind elutasítom, sőt, engem ugyanúgy megsértett velük. Abban reménykedtem, hogy ez a kiengesztelődés felé tett első lépés lehet. Sajnos nem így történt. Bocsánatot szeretnék kérni mindenkitől, akit ez a közös fotó megsértett! És bocsánatot szeretnék kérni Orosz Mihály Zoltántól is, hogy készítettem vele egy közös fotót, amit megosztottam, aztán levettem.”

 

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/146979

Ajánljuk még a témában