Auf Wiedersehen!

Lapértesülés: Dárdainak mennie kell a Herthától

2019. április 15. 8:28
Ilyen rossz szériája a csapatnak Dárdai vezetése alatt még sosem volt.

A német Sport Bild értesülései szerint legkésőbb nyáron távoznia kell Dárdai Pálnak csapatától. A Hertha BSC vasárnap ismét vereséget szenvedett, így sorozatosan az ötödik meccsét vesztette el. Ilyen rossz szériája a csapatnak Dárdai vezetése alatt még nem volt.

 „Mindig mondom, ha úgy látják, gátolom a csapat fejlődését, nyugodtan mondják meg. Jó a viszonyom a menedzserrel és az elnökkel, meglátjuk, mit hoz a jövő” – nyilatkozta Dárdai a meccs után. 

A Kicker nevű német sportlap is úgy értesült, hogy a berlini klub vezetői elégedetlenek az edző munkájával és már utódját keresik. Az azonnali menszesztés lehetősége is elképzelhető, amennyiben a klubcsapat a Hannover elleni következő bajnokin sem nyer – írja a lap.

Dárdai 2015-ben vette át az együttes irányítását, 167 tétmérkőzésen 63 győzelem mellett 40 döntetlen és 64 vereség a mérlege.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

...esetleg helyett, v. után.
Rossi szerződése csak az EB selejtezők végéig, őszig szól. Bár szerintem Dárdai nem marad ajánlatok nélkül. 4 év elég hosszú idő egy csapat élén, elég komoly trutyiból kaparta ki a Herthát, és sokáig láványosan felülteljesített velük, ami jó ajánlólevél.

Ezt nem értem. Egy csapat sem nyerhet állandóan. Nem régen az egekig emelték, most még kidobnák. Erős lélek kell a focihoz. A játékosokat is adjak- veszik, kölcsönbe adják, mint a tárgyakat. A pénz az úr.

A lehetőségek alapján ( költségvetés, játékosok) a 10-12. hely a reális és ott is van a csapat, más sem tud belőlük többet kihozni. Általában ősszel jól indulnak, aztán tavasszal elfáradnak. Az a furcsa csak, hogy nincsen komolyabb szponzoruk, a nélkül nem juthatnak többre, pedig már gyarapodik a szurkolótáboruk is. (Népszerűbbek, mint az Union...) Olyan stadionban játszanak, ahol nehéz komoly hangulatot kelteni etc.

Sajnos, egyet kell érteni.

Szépen összegereblyézted a 65 hónapja tartó magyarországi reáljövedelem-emelkedés okait.
Kösz.
Mellesleg: az emelkedés: new world record.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés