Középút pedig nincs

2019. április 2. 7:34

Stefka István
Az Öreg
Most már világos, hogy Weber a bevándorláspárti, álközép baloldal túszává vált.

„Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője és csúcsjelöltje óriási tévedésben van. Múlt hét péntek este, a német közszolgálati televízió vendégeként azt nyilatkozta, hogy amennyiben a Fidesz szavazataival tudna csak bizottsági elnökké válni, akkor nem fogadná el a megbízást. Hozzátette, nem szeretne jobboldaliak szavazatával nyerni, ő középről akarja Európa jövőjét alakítani. Ennek kapcsán igaza van Varga Juditnak, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkárának, amikor azt mondta,  Manfred Weber ezzel a nyilatkozatával vérig sértette a magyar választókat, akik, Európa többi polgárához hasonlóan, egy demokratikus választás során fognak képviselőket küldeni az Európai Parlamentbe.

Most már világos, hogy Weber a bevándorláspárti, álközép baloldal túszává vált.

Végig kellene gondolni, hogy érdemes-e ezt az álsemleges, középutas bajor fickót tovább támogatni. Tudom, tudom, sokkal szörnyübb lenne egy szocialista, komcsi Timmermanst vagy más ballibsit látni az európai bizottság élén, mint Webert, de ez a Manfred nem egy jobboldali karakter, ez egy nyálkás valami, aki sokkal nagyobb kárt fog okozni a nemzetállamoknak, nekünk, mint gondolnánk.”

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyilván nem véletlen, hogy Weber a "keresztény"demokraták csúcsjelöltje... Megfelel az ideális brüsszeli politikus archetípusának. Azokat az "európai értékeket" vallja és képviseli, amelyeket egy "szalonképes demokratának" kell...

Lásd: ellenzéki reakciók az immár szokásszerű kétharmadok után...

Az EU pedig az ilyen Weber féle alakok játszótere. Ahol a homokozóba még Verhofstadt, Sargentini meg Cohn-Bandit is ott van. Kvülről meg Szanyi, Jávor és Niedermüller ajvékol az "európai értékekről".

Csókolgatta a csépai halottlátó. A magam részéről az EU belépés ellen szavaztam. Erre azért megtanított a Nagy-Britanniában töltött pár év gyerekkoromban...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés