Megint jobban értjük, miért csak a Fidesz

2019. március 26. 09:31

Az ellenzék jelenlegi szervezeti formája versenyhátrányt jelent az egyes választásokon.

2019. március 26. 09:31
Pető Péter
Pető Péter
Facebook

„»Hát hordott már a hátán a föld erősebb lelkű vezetőket, mint Karácsony Gergely, vagy erősebb elméjű jelölteket, mint Puzsér Róbert. És láthatóbbakat, mint Sermer Ádám« – írja Fekete-Győr András, a Momentum elnöke. Jelenlegi tudásunk szerint a Momentum olyan ellenzéki párt, amely az előválasztás eredményétől függően Karácsony Gergelyt vagy Puzsér Róbertet támogatja a főpolgármester-választáson. 

Ha nem tudjuk elképzelni, akkor megint jobban értjük, hogy az ellenzék jelenlegi szervezeti formája, politikai felkészültsége és fegyelmezettsége, valamint az egyes pártok minimalista stratégiái mekkora versenyhátrányt jelentenek az egyes választásokon.

Kicsit megint jobban értjük, miért csak a Fidesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2019. március 27. 09:07
Petikém múltkor ezt elmondtad az ATV-ben is, mit mondjak nem arattál nagy sikert a kerekasztal lovagjai közt, igencsak fanyalogtak, hogy rombolsz, mikor lelkesíteni kéne, és hiába magyaráztad, hogy te elemző vagy, nem politikus....
Alvarez
2019. március 26. 15:28
Mi történt ezzel a manussal? Ez már a második ilyen posztja.
Zod
2019. március 26. 12:57
„»Hát hordott már a hátán a föld erősebb lelkű vezetőket, mint Karácsony Gergely, vagy erősebb elméjű jelölteket, mint Puzsér Róbert. És láthatóbbakat, mint Sermer Ádám« – írja Fekete-Győr András, a Momentum elnöke. Jelenlegi tudásunk szerint a Momentum olyan ellenzéki párt, amely az előválasztás eredményétől függően Karácsony Gergelyt vagy Puzsér Róbertet támogatja a főpolgármester-választáson. Most képzeljük el, hogy Gulyás Gergely vagy Semjén Zsolt azt mondja, látott már erősebb elméjű és erősebb lelkű vezetőt Tarlós Istvánnál, de hát ez van. Ha nem tudjuk elképzelni, akkor megint jobban értjük, hogy az ellenzék jelenlegi szervezeti formája, politikai felkészültsége és fegyelmezettsége, valamint az egyes pártok minimalista stratégiái mekkora versenyhátrányt jelentenek az egyes választásokon. Kicsit megint jobban értjük, miért csak a Fidesz.” Ez Pető Péter írása. Az alkalmatlan idióta a mandinernél aki szemlézte úgy idézett, hogy kihagyott egy teljes bekezdést és nem jelezte a kihagyást. Sajtószemlézéssel foglalkoztok, b+! Tökömért nem vagytok tisztában a szakmai alapokkal?! "Idézet" (...)
Kanóc
2019. március 26. 12:12
Pedzegeti a hülyegyerek, de azért továbbra is csak "mészároslőrinchelikopter".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik