Mr., Ms., Mx. – Gendersemleges megszólítást vezetett be a United Airlines

2019. március 26. 12:44

„Repülj úgy, ahogy meghatározod magad.”

2019. március 26. 12:44

A United Airlines bevezette a gendersemleges foglalási opciót, így a Mr. és Ms. megszólítás helyett már az Mx.-et is választhatják az utazók – derül ki a légitársaság Twitter-bejegyzéséből. Mint írják: „Repülj úgy, ahogy meghatározod magad. Az új nem-bináris gender-opciók már elérhetőek”.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gy_Istvan
2019. március 27. 10:28
Alapvetően azt mondanám, hogy nincs ezzel baj, ha valaki dombon ülő fűcsomónak képzeli magát akkor csinálja. Csak jó emberi szokás szerint tudjuk, hogy a dombon ülő fűcsomó előbb utóbb nem jogegyenlőséget hanem extra jogokat akar és extrém aberrációkat is el akar fogadtatni.
bsamu
2019. március 26. 22:13
Az MX a régi NDK-s HÉV szerelvények típusjele. Most akkor ez azt jelenti, hogy már vonatként is meghatározhatom magam?
billwilson
2019. március 26. 18:43
és ettől most triggerelődtök?
néhai Ch.Pilot
2019. március 26. 18:14
Én már előre röhögök a Magyarországra turistaként érkező 72 féle nemű buzeránsokon, amikor WC-t keresnek utcán, étteremben, vagy más nyilvános helyen! Hányan fognak bepisilni, bekakilni közülük?! :-D Persze hazaérkezésük után nyilván szidni fogják Magyarországot, de ott egye a rosseb! Inkább ne jöjjenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik