Saller Brüsszelnek

2019. március 26. 11:51

Orbán, mintha mi sem történt volna, tette a dolgát. Igaza volt, hiszen Brüsszelben nem történt semmi.

2019. március 26. 11:51
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Orbánt és a magyar népet akarták megleckéztetni a Fidesz Európai Néppártból kizárásával. Sem ez, sem pedig az azóta már szétmagyarázott néppárti felfüggesztés nem sikerült. A Fidesz a béke, a legnagyobb létszámú európai pártszövetség egysége, meg úgy egyáltalán, Európa jövője érdekében maga mondott le átmenetileg jogairól. A magyar kormányfő ezt mindenki számára érthetően mondta el, az EPP számára legalábbis félresikerült, hosszú aktus után. Bemutatót tartott politikai tehetségből, előrelátásból és helyzetfelismerésből.

A hazai ellenzék mégis diadalittasan vartyog. Például a Párbeszéd nevű törpepárt embere, Karácsony Gergely vagy a szocik, akik aláírásgyűjtést indítottak azért, hogy Magyarország ne lépjen ki az Európai Unióból. A mocskos szájú Jakab Péter még nem találta ki, milyen újabb hazugsággal csatlakozzon újdonsült balos barátaihoz, ám mélyen ülő disznószemei már kezdenek vérbe borulni. Erőlködik. A leghülyébb üzenetet az ügyben egyébként Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök szajkózza, európai egyesült államokat akar. Mi mást mondhatna kedves felesége is, a bizonyos okok miatt rendkívüli elszántsággal európai parlamenti képviselőségre pályázó, Dobrev Klára? Ez legalább tiszta beszéd. Ugyanarra vágynak, mint a nagy Európa-átalakító Soros.

Orbán Viktor az európai vezetők közül a legerősebb támogatottságú politikus – egymás után három választást kétharmados többséggel megnyerést nemigen tudnak máshol felmutatni – meg hazajött, és mintha mi sem történt volna, tette a dolgát. Igaza volt, hiszen Brüsszelben nem történt semmi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2019. március 26. 13:46
100%!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik