István bátyám!

2019. március 25. 7:39

Puzsér Róbert
Facebook
Nemrég azonban tudomásomra jutott, hogy februárban a Facebook nemzetiszocialistának[!] nézte Vágó Istvánt.

„Vágó István három éve rám támadt, mert azt mertem írni a Magyar Nemzetbe, hogy a Facebook zsarnoki intézmény, mely szóhasználat alapján szankcionálja a megjelenő tartalmakat anélkül, hogy értené a szövegek jelentését, továbbá hogy algoritmusaival módszeresen helyeztet el olyan véleményeket a felhasználók előtt, melyekkel azok egyetértenek, és ezzel szektásítja a társadalmakat.

Facebook-kritikámra Vágó István saját Facebook-oldalán válaszolt: »Na, akkor tegyünk egy próbát, eljut-e a velem nem azonos oldalon álló Puzsérhoz a véleményem innen, a Facebookról: PUZSÉR, TE MEG VAGY KERGÜLVE!«

Vágó István akkor még nem tudta elképzelni, hogy más fenyegetés is létezhet a szabad nyilvánosságra, mint Orbán Viktor. Nemrég azonban tudomásomra jutott, hogy februárban a Facebook nemzetiszocialistának[!] nézte Vágó Istvánt, és harminc napra letiltotta gyűlöletkeltés miatt.

István bátyám!

Fogadd felháborodásom és szolidaritásom! A Facebook cenzor-algoritmusainak pusztító zsarnokságát ezúttal volt alkalmad saját bőrödön is megtapasztalni. Három éve azt írtad, hogy nem állunk azonos oldalon. Sok kérdésben valóban nem. Remélem azonban, hogy saját kitiltásodat nem tartod jogosnak, s így a Facebook megítélése, uniós szintű, szigorú szabályozásának szükségessége, a felhasználók adatainak és jogainak védelme valamint a világ legnagyobb médiumának átlátható és korrekt működése kapcsán végre nincs köztünk vita.

Barátsággal: Puzsér Róbert”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kivétel erősíti a szabályt, a FB most az egyszer nem tévedett.

István bátyád nemzetközi szocialista. Nem sokban különbözik a nemzeti változattól, csak ő a zsidók helyett a magyarokat gyűlöli, a Harmadik Birodalom helyett meg Európai Egyesült Államokat óhajt, ahol az übermensch az "európai és demokrata"' ember. Jelentsen ez bármit is. Az, hogy ki tarozik ide, majd ők eldöntik. Ahogy a nemzetiszocialisták döntöttek el, hogy ki a zsidó.

Véletlenül beletrafált:-)))

Mi a probléma?
"A marxizmusnak és a nemzeti szocializmusnak azonosak a gyökerei." (A.H.)

1. Néhány hónappal az önkormányzati választás előtt az állítíagos főpolgármester-jelölt - aki soha életében nem vezetett semmit, továbbá semmilyen tapasztalattal, tudással nem rendelkezik Budapest közügyeit illetően - tanulás helyett ilyen fb-csörtékkel foglalkozik.

2. És annak a DK-nak a politikusát kritizálja, amely párt által kijelölt Karácsony mögé készül becsatornázni az LMP és az ún. Jobbik szavazóit...

Akkor mára ennyit Puzsérról.

Haha, nemzetiszocialista, pont egy Dékás. Vágó István SS-Obersturmführer!

Nem értek egyet. A cenzúra roppant veszélyes fegyver.

A baloldalnak meg láthatóan halvány fogalma sincs arról, fordulat esetén milyen könnyedén fel lehet használni ellenük. Fogalmatlan hülyegyerekek.

A következő Puzsér-poszt érdekesebb lesz.:)

https://444.hu/2019/03/25/zave..

Borítékolható az őrjöngés (pláne a múltkori afférjuk után).
:))))))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés