István bátyám!

2019. március 25. 07:39

Puzsér Róbert
Facebook

Nemrég azonban tudomásomra jutott, hogy februárban a Facebook nemzetiszocialistának[!] nézte Vágó Istvánt.

„Vágó István három éve rám támadt, mert azt mertem írni a Magyar Nemzetbe, hogy a Facebook zsarnoki intézmény, mely szóhasználat alapján szankcionálja a megjelenő tartalmakat anélkül, hogy értené a szövegek jelentését, továbbá hogy algoritmusaival módszeresen helyeztet el olyan véleményeket a felhasználók előtt, melyekkel azok egyetértenek, és ezzel szektásítja a társadalmakat.

Facebook-kritikámra Vágó István saját Facebook-oldalán válaszolt: »Na, akkor tegyünk egy próbát, eljut-e a velem nem azonos oldalon álló Puzsérhoz a véleményem innen, a Facebookról: PUZSÉR, TE MEG VAGY KERGÜLVE!«

Vágó István akkor még nem tudta elképzelni, hogy más fenyegetés is létezhet a szabad nyilvánosságra, mint Orbán Viktor. Nemrég azonban tudomásomra jutott, hogy februárban a Facebook nemzetiszocialistának[!] nézte Vágó Istvánt, és harminc napra letiltotta gyűlöletkeltés miatt.

István bátyám!

Fogadd felháborodásom és szolidaritásom! A Facebook cenzor-algoritmusainak pusztító zsarnokságát ezúttal volt alkalmad saját bőrödön is megtapasztalni. Három éve azt írtad, hogy nem állunk azonos oldalon. Sok kérdésben valóban nem. Remélem azonban, hogy saját kitiltásodat nem tartod jogosnak, s így a Facebook megítélése, uniós szintű, szigorú szabályozásának szükségessége, a felhasználók adatainak és jogainak védelme valamint a világ legnagyobb médiumának átlátható és korrekt működése kapcsán végre nincs köztünk vita.

Barátsággal: Puzsér Róbert”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/145411

Ajánljuk még a témában