Saller Brüsszelnek

2019. március 25. 7:30

Dippold Pál
Magyar Hírlap
A Fidesz Európa jövője érdekében maga mondott le átmenetileg jogairól.

„A hazai és a nemzetközi balliberálisok vért vizelnek abban a nagy erőlködésben, amivel azt próbálják elhitetni a világgal, hogy március 20-a Orbán Viktor vesszőfutásának és az általuk erősen remélt bukásához vezető, szégyennel kikövezett út egyik fontos állomása. Ezen a napon ugyanis Orbán Viktor Brüsszelben hatalmas pofont adott nekik.

Orbánt és a magyar népet akarták megleckéztetni a Fidesz Európai Néppártból kizárásával. Sem ez, sem pedig az azóta már szétmagyarázott néppárti felfüggesztés nem sikerült. A Fidesz a béke, a legnagyobb létszámú európai pártszövetség egysége, meg úgy egyáltalán, Európa jövője érdekében maga mondott le átmenetileg jogairól. 

A hazai ellenzék mégis diadalittasan vartyog. Például a Párbeszéd nevű törpepárt embere, Karácsony Gergely vagy a szocik, akik aláírásgyűjtést indítottak azért, hogy Magyarország ne lépjen ki az Európai Unióból. A mocskos szájú Jakab Péter még nem találta ki, milyen újabb hazugsággal csatlakozzon újdonsült balos barátaihoz, ám mélyen ülő disznószemei már kezdenek vérbe borulni. Erőlködik. A leghülyébb üzenetet az ügyben egyébként Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök szajkózza, európai egyesült államokat akar. Mi mást mondhatna kedves felesége is, a bizonyos okok miatt rendkívüli elszántsággal európai parlamenti képviselőségre pályázó, Dobrev Klára? Ez legalább tiszta beszéd. Ugyanarra vágynak, mint a nagy Európa-átalakító Soros.

A szombati budapesti nemzetközi migrációs konferencián hiteles, nagynevű politikusok tartottak előadást. Václav Klaus, korábbi cseh államfő kijelentette, a tömeges migráció korunk legnagyobb kihívása. Nyilvánvaló, hogy Európa országai csak úgy tudják megállítani, ha nem ösztönzik tovább.

Orbán Viktor beszéde a szombati konferencián éppen olyan tiszta és világos volt, mint a szerdai brüsszeli sajtótájékoztatón. Magyarország a magyaroké, és mi nem adjuk fel a politikánkat. Ami pedig ez alatt a három nap alatt történt, az nem Orbán és Magyarország szégyene, hanem éppenséggel a büszkeségünk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés