CNN: Amerika diplomatákat küld az MCC konferenciájára

2019. március 23. 10:20
A CNN is felfigyelt a budapesti migrációs konferenciára, amin két magas rangú amerikai diplomata is előad.

A CNN arról ír: az Egyesült Államok diplomatákat küld a „keményvonalas" Magyarországon tartott migrációs konferenciára. Az amerikai híroldal kifejti: két magas rangú hivatalnok érkezik a konferenciára (amit a Mathias Corvinus Collegium szervez, percről percre tudósításunk itt elérhető).

A portál szerint Magyarországon a „vitatott megítélésű szélsőjobboldali kormánypárt” „keményvonalas migrációellenes állásponton van, Európa egyik legszigorúbb migrációsellenes politikáját folytatva”, amely lecsapott a civil szervezetekre, a médiára és a tudományos intézményekre is.

A CNN kifejti: a konferencián való amerikai részvétel akkor történik, amikor „aggodalom van a szélsőjobboldali ultranacionalista pártok terjeszkedő befolyása miatt”,

Az MCC migrációs konferenciáján amerikai kormányzati részről Andrew Veprek, a menekültügyi és migrációs osztály államtitkár-helyettese, valamint Pete Marocco, a konfliktusokkal és stabilizációval foglalkozó osztály államtitkár-helyettese vesz részt. Az amerikai külügyi szóvivő szerint „az amerikai kormányzati politikát és megközelítéseket vitatják meg a nemzetközi migráció, a stabilizáció és a konfliktuskezelés témájában”.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A ballib és a zöldek meg ndenkit attól szélső jobbra. Csatlakozom hozzád:-))))))) nácik leszünk:-))))))

Remek válasz az épp gyűlésére:-)))) Weber most emészthet, de szerintem gyomorban lesz:-)))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés