A NER tanítása

2019. március 22. 12:41

Horn Gábor
Népszava

Mondd magad kereszténynek, de ne adj enni azoknak, akik háború, üldöztetés elől hozzád menekülnek.

„Vedd el mások pénzét, amit a közjóra adnak, majd tömd a saját zsebedbe, végül alázd meg azokat, akik adják, az európai közösséget - ahogy a NER tanította. Számold fel a szabad sajtót, nyíltan és burkoltan használd arra a közpénzt, hogy totális médiauralmat alkoss, a sajtót tedd egyszólamúvá és a hatalomhoz az idiotizmusig lojálissá. Fojtsd el, személyükben lehetetlenítsd el a potens ellenzéki politikusokat, aktivistákat, kelts félelmet. Felvilágosító kampánynak, nemzeti konzultációnak álcázva költsd el az adófizetők pénzét, és használd a kormányzati infrastruktúrát a saját pártod pozíciójának erősítésére.

Mondd magad kereszténynek, de ne adj enni azoknak, akik háború, üldöztetés elől hozzád menekülnek - ez is a NER tanítása.

Fogadd el, hogy államkapitalizmus van, fogadd el, hogy mindenről a miniszterelnök dönt, ha nem tetszik, kussolj, különben veszélyben az iskolaigazgatói kinevezésed, a céged megrendelései, a személyed méltósága - amelyet egy perc alatt szétszed hazug vádakkal a közpénzből fenntartott lakájmédia.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/145313

Ajánljuk még a témában