Nagyon sok

2019. március 21. 12:02

Ötven ártatlan ember még ki sem hűlt holttestéből kirakni, hogy O1G, sok. Nagyon sok.

2019. március 21. 12:02
Veczán Zoltán
Magyar Hírlap

„Terrortámadás, amiért a közvetett felelősséget forró krumpliként szokás dobálni. Muszlim, tehát bevándorló elkövető? Átok rátok, bevándorláspárti balosok! Fehér, szélsőjobbos a merénylő? Nincs kérdés: Trump és Orbán a hibás személyesen. Elemzések, nyilatkozatok, trükkös címek és ordas kiajánlók – a lényeg: a terrorista azonosítása a politikai ellenféllel.

Hadigépezet ez, tölténygyárral, lövészárokkal, áldozatokkal. Nincs frontbarátság, nincs karácsony, nincs fogolycsere. Ausztrálmerénylő-fronton tegnapelőtt eldurrant az első mustárgázgránát is: az Azonnali.hu-n megjelent egy kvíz. »Egymás mellé raktunk idézeteket Orbán Viktortól és a terroristától, hogy kiderüljön: mennyire könnyű megkülönböztetni egy ország miniszterelnökét egy gépfegyverrel öldöklő gyilkostól« – így az ajánló.

Nem mondom, hogy nincs helye kritikának: annak mindig van. Tűrni is kell, adni is kell, elvégre ez az eszmék szabadpiaca, a demokrácia lényege. A fals analógia logikai érvelési hiba, de napi használatban van a közbeszédben, ez van, ez ilyen, sajnos.

De ötven ártatlan ember még ki sem hűlt holttestéből kirakni, hogy O1G, sok. Nagyon sok.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. március 21. 23:59
Muzulmánmentegető szemétláda. Semmiféle "ötven ártatlan embert" nem ért támadás, csak és kizárólag betolakodó muzulmánokat.
48saxon
2019. március 21. 16:22
Ja, ne feledjük, hogy az azonnali.hu-t a mandinerről kiugrott liberális társaság tolja - sajnos sikerült a legaljasabb, legotrombább technikákat szépen eltanulniuk a nagytesóktól (index, 444...)
Csakcsöndben
2019. március 21. 14:28
Az is gusztustalan, amit elek művelt a vincentblogon a témában. Az ideológiai harcért feláldozza az elemi tisztességet, a logikát, stb. annyira gyűlöli az "ellenséget".
OberEnnsinnen
2019. március 21. 14:04
Ha ma lenne 9/11, nyilván össze lehetne kötni OV-vel... És nem az lenne a kérdés, ennek valós alapja van-e. Hanem annak bizonygatása: ez bizony megtörténhetne, mármint, hogy 9/11-ért Orbán a felelős. Ami rosszabb, mintha megtörtént volna. Értitek? PC-Behatolás az elmékbe, preparálás céljából. Sorosnál sem az a lényeg, amit tesz... Hanem az, jó szándékú, ártatlan világot jobbító céllal. Értitek! Ha ő, Soros jót akar, az ellenfelei nyilván: rosszat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik