A Néppárt az értékek és a párbeszéd pártja

2019. március 21. 12:08

Meg vagyunk róla győződve, hogy párbeszéd útján, együtt többet tehetünk Európáért, mint a kizárással.

2019. március 21. 12:08
Manfred Weber

Az Európai Néppárt az értékek és a párbeszéd pártja – Orbán Viktor és a Fidesz ezeket az értékeket újra és újra megkérdőjelezték. Átléptek egy határt.

Ezért helyes és konzekvens, hogy a Fidesz tagságát felfüggesszük. Mindenekelőtt az is világos, hogy nem Orbán Viktor és a Fidesz határozzák meg a Néppárti politika irányvonalát – és itt nem a migrációs politikáról van szó, hanem a kultúra és a jogállamiság alapvető kérdéseiről.

Ezidáig meg vagyunk róla győződve, hogy párbeszéd  útján, együtt többet tehetünk Európáért, mint a kizárással.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2019. március 23. 07:16
A Néppárt az értékek és a párbeszéd pártja" "...nincsenek európai értékek, ezek csak európainak álcázott üzleti érdekek. Azt mondja, ha az európai értékek kifejezést hallod, erősen szorítsd a pénztárcádat, mert biztosan számíthatsz arra, hogy meg akarnak lopni..."
Dénia
2019. március 22. 19:41
Értékek. Az. Milyen értékekről beszélsz, mikor ahhoz, hogy jelöltessed magad, elárulod a barátaidat és megtagadod az addigi nézeteidet. Az árulás nem érték.
tevevanegypupu
2019. március 22. 13:19
Ez az ember egyre jellemtelenebb hülye lesz. Tényleg most nem értem, Orbán mit is akar vele..ez semmivel nemjobbmint Timmermanns, ráadásul sokkal gyengébb is. Ezt úgy fogják rugdalni balra a liberál-bolsevikek mint egy rongylabdát..
balbako_
2019. március 22. 09:05
A párbeszédet ők úgy értik, hogy egy páran beszélnek, a többi kussol és végrehajtja. Orbán ehhez nem partner!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik