A Nagy Trianon-kastélyban a magyar delegáció hatalmas sikert ért el

2019. március 21. 14:55

Hont András
Facebook
A döntés eredményeként jelentősen megnő Magyarország súlya Magyarországon belül.

„Droid Dániel politikai elemző (óvodai jele uborkafa) elmondta, hogy tegnap, 1920. június 4-én, a versaillesi Nagy Trianon-kastélyban a magyar delegáció hatalmas sikert ért el. A győztes világháborút követően – amelynek végeztével Magyarország önkéntesen felfüggesztette tagságát a Monarchiában, majd némi kitérők után, taktikai okokból magára húzta a román hadsereget – most szerződésben rögzítették a magyar állam által előzetesen és tudatosan kitervelt, ellentmondást nem tűrő kompromisszumot. Az antant törpehatalmai megijedtek attól, hogy Magyarország csatlakozik Óceániához, esetleg új kontinenst hoz létre (az amerikaiak meg annyira féltek, hogy el sem mentek a tárgyalásra), ezért mindenben teljesítették feltételeinket. A rövid nadrágos szakértő aláhúzta, hogy a szerződő felek kénytelenek voltak elfogadni, hogy hazánk lecsatolja magáról a használhatatlan országrészeket, míg térségbeli ellenfeleink életképtelen kisállamokba szerveződnek. A döntés eredményeként jelentősen megnő Magyarország súlya Magyarországon belül – tette hozzá a politológus.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hont Faszszopó András, aki először a Fidesz színeiben indult, de aztán kibaszták, mint macskát szarni, amikor nincs otthon Hercsel Adél, akit ilyen nem tud análba rakni, különféle nickeken trollkodik naphosszat a mandineren. Csak hogy tudjuk, ki is ez a koszos kis szarcsimbók.

Még szerencse, hogy az egyik hazug leleplezi a másikat:
"Rui Tavares szégyenteljes húzásnak nevezte a tegnapi néppárti kongresszuson történt eseményeket. Ezzel arra a megoldásra utalt, miszerint a Fidesz maga függesztette fel tagságát, amíg a »három bölcs« vizsgálata tart. Tavares kitért arra is, hogy a vizsgálatnak csak akkor lesz eredménye, amikor Weber már »tudja, hogy szüksége lesz-e Orbán szavazataira ahhoz, hogy az Európai Bizottság elnöke lehessen.«"

Bandika korpa közé keveredett.

Azért jócskán ráhibázott a kis örökmécses-lángelme, ha a Fidesz vegzálását a Trianoni diktátummal hozza párhuzamba.

Persze, nem gondolta végig, hogy mekkora bakot lőtt, mert úgy örül a szánalmas ki poénnak, mint majom a farkának.

Remek.
Tudod mit: nekem ezekről pont a herélt magyar ellenzék jut eszembe!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés