Mivé lett a Néppárt?

2019. március 20. 13:13

Ma Juncker Marx emléke előtt hajt fejet.

2019. március 20. 13:13
G. Fodor Gábor
888

„Nagyot fordult a világ. 

Míg egykor Schuman a kommunizmussal és fasizmussal szembeszálló XII. Piusz pápa emléke előtt tisztelgett, addig ma Juncker Marx emléke előtt hajt fejet. 

Ezzé lett az Európai Néppárt. ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsusztina
2019. március 21. 08:33
Már nagyon unom, hogy még mindig Juncker, Juncker, Juncker ... Mikor tűnik el már végre??? Hajrá májusi választások!
august
2019. március 21. 07:02
:) Ha megtörtént volna a szétválás,( ami még bennt van a pakliba) a 'Néppárt nyugodtan csatlakozhatna a zöld-liberális-szoci koalícióhoz. Tényleg a választópolgárok, és a választások eredménye fogja eldönteni mi is lesz belőle. Egyébként szerintem ez az egész "kizárásodi" féle közös liberálisok által generált játszma súlyosan rongálja az EU valódi eszményeibe vetett hitet. Szó szerint egy alakulófélben lévő birodalmi arrogancia működik, ami az egykori elvtársak Moszkvában fű alatt elintéztek, itt meg nyílt szinen folyik a szuverén országok, és választott vezetők "regulázása, - vagy legalább is ennek kísérlete. Nagyon furcsa rendszer van kialakulóban, föl van adva a lecke a kedves választópolgároknak, kit is fognak küldeni EU képviselőnek.
brekker
2019. március 20. 17:22
G. Fodor Huhogó Viktor gnómja, de mindenki félreismeri a jószándékát. ;(
toef36
2019. március 20. 17:05
Azért hajt fejet, mert fogalma sincs, ki volt Marx, és mit képviselt, milyen tanokat hírdetett a világfejlődésről, az emberiség jövőjéről...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik