Orbán Viktor ma veszített

2019. március 20. 19:44

Fekete-Győr András
Facebook

Be kell bizonyítanunk május 26-án, hogy a Fidesz nem egyenlő Magyarországgal. Hogy többségben vannak az Európa-párti, jövőbe tekintő, tisztességes magyarok!

„Orbán ma veszített, de ha nem vagyunk résen, Magyarország is veszíthet. Több ezer milliárd forintot alsó hangon.
Európa konzervatív pártszövetsége, az Európai Néppárt a mai napon - 8 évnyi fáziskéséssel - ítéletet hirdetett, hogy egész Európa megértse: Orbán Viktor és a Fidesz nem keresztény és nem konzervatív, hanem egy Európa-ellenes szélsőség.

Európának elege lett abból, hogy a magyar kormányfő EU-s pénzekből vált Magyarország leggazdagabb emberévé. Hogy azt a 12 ezer milliárd forintot, amit Magyarország 2004 óta kapott az EU-tól, ellopták, vagy elherdálták. Elios, Mészáros néven futtatott Orbán-vagyon , kisvasutak, vadászházak, kilátók, ésatöbbi. Európának elege lett, ezért pedig súlyos árat fizetünk mindannyian: jóval kevesebb EU-pénzhez fog jutni Magyarország a jövőben.

Orbán Viktor és a Fidesz a felfüggesztés ideje alatt gyakorlatilag küszöbön kívülre kerül pártcsaládjában. Kimondhajtuk, hogy amíg ő a magyar kormányfő, Magyarországnak egyre rosszabb lesz az érdekérvényesítő képessége az Európai Unióban. Az EU-s választásokat követően Orbán Viktor miatt elzárhatják az EU-s pénzcsapokat, ami nélkül nincs magyar gazdasági növekedés: válsághelyzet elé nézünk.

Nem kívánhatjuk ezt a tragédiát Magyarországnak.

Be kell bizonyítanunk május 26-án, hogy a Fidesz nem egyenlő Magyarországgal. Hogy többségben vannak az Európa-párti, jövőbe tekintő, tisztességes magyarok! Mi azért fogunk dolgozni a pártcsaládunk megbecsült tagjaként, hogy az EU-s pénzeket Magyarország megkapja, és azokat a magyarok egészségére, oktatására, és munkakörülményeire fordítsuk. Hosszú és egészséges életet, korszerű tudást, jól fizető munkahelyeket akarunk! Ez a magyar jövő három pillére.

Ideje befejeznünk a háborúzást és azért dolgoznunk, hogy Magyarország nyerjen Európában, és Európa nyerjen Magyarországgal.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/145188

Ajánljuk még a témában