Orbán Viktor ma veszített

2019. március 20. 19:44

Be kell bizonyítanunk május 26-án, hogy a Fidesz nem egyenlő Magyarországgal. Hogy többségben vannak az Európa-párti, jövőbe tekintő, tisztességes magyarok!

2019. március 20. 19:44
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Orbán ma veszített, de ha nem vagyunk résen, Magyarország is veszíthet. Több ezer milliárd forintot alsó hangon.
Európa konzervatív pártszövetsége, az Európai Néppárt a mai napon - 8 évnyi fáziskéséssel - ítéletet hirdetett, hogy egész Európa megértse: Orbán Viktor és a Fidesz nem keresztény és nem konzervatív, hanem egy Európa-ellenes szélsőség.

Európának elege lett abból, hogy a magyar kormányfő EU-s pénzekből vált Magyarország leggazdagabb emberévé. Hogy azt a 12 ezer milliárd forintot, amit Magyarország 2004 óta kapott az EU-tól, ellopták, vagy elherdálták. Elios, Mészáros néven futtatott Orbán-vagyon , kisvasutak, vadászházak, kilátók, ésatöbbi. Európának elege lett, ezért pedig súlyos árat fizetünk mindannyian: jóval kevesebb EU-pénzhez fog jutni Magyarország a jövőben.

Orbán Viktor és a Fidesz a felfüggesztés ideje alatt gyakorlatilag küszöbön kívülre kerül pártcsaládjában. Kimondhajtuk, hogy amíg ő a magyar kormányfő, Magyarországnak egyre rosszabb lesz az érdekérvényesítő képessége az Európai Unióban. Az EU-s választásokat követően Orbán Viktor miatt elzárhatják az EU-s pénzcsapokat, ami nélkül nincs magyar gazdasági növekedés: válsághelyzet elé nézünk.

Nem kívánhatjuk ezt a tragédiát Magyarországnak.

Be kell bizonyítanunk május 26-án, hogy a Fidesz nem egyenlő Magyarországgal. Hogy többségben vannak az Európa-párti, jövőbe tekintő, tisztességes magyarok! Mi azért fogunk dolgozni a pártcsaládunk megbecsült tagjaként, hogy az EU-s pénzeket Magyarország megkapja, és azokat a magyarok egészségére, oktatására, és munkakörülményeire fordítsuk. Hosszú és egészséges életet, korszerű tudást, jól fizető munkahelyeket akarunk! Ez a magyar jövő három pillére.

Ideje befejeznünk a háborúzást és azért dolgoznunk, hogy Magyarország nyerjen Európában, és Európa nyerjen Magyarországgal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2019. március 22. 09:00
Szerinted vesztett, Fegyőr, te Magyarország egyik szégyene!
khomeini
2019. március 22. 00:31
A jó politikus tudja, hogy addig nem beszél sem vereségről, sem győzelemről, ameddig egy adott ügy végleg le nem zárul. Fekete-Győr éppen ezért nem jó politikus.
Mirtilla
2019. március 21. 20:30
Dögunalmas a mantrád.Vigyél már valami izagalmas, uj szint bele.Tudom,ez neked nagy falat kisfiam.Dolgozz egy kicsit rajta.
justiceforhungary
2019. március 21. 18:12
Koncsita a buzi majom
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik