Ez volt Orbán brüsszeli sajtótájékoztatója

2019. március 20. 22:14

Videó.

2019. március 20. 22:14

Forrás: EUrológus.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2019. március 21. 13:31
Várd ki a végét. De miért teszel úgy, mintha nem éppen ezt akarnád?
Coccothraustes
2019. március 21. 13:30
A kutyakomédiákon szórakozni is lehet, és azokon is akik a Fidesz kizárását várták. A zászló a Fidesznek áll.
fogas paduc
2019. március 21. 12:47
Orbán egy úriember, és egy nagyon dörzsölt politikus.Úgy sakkozik ezekkel, hogy azok észre sem veszik.
terra
2019. március 21. 08:32
Orbán nem először tette azt, hogy az ellene támadókat saját fegyvereikkel győzte le. Zseniális húzás volt az osztrák példa szerinti eljárásra irányuló javaslat. Ezzel Orbán mindent elért, amit akart és keresztbe húzta az EPP szétverésére irányuló törekvéseket. Mert nézzük csak meg mit ért el Orbán? - Az EPP nem szakadt a választás előtt, megőrizte az esélyét, hogy ne a ballib tömb, hanem az EPP adja az EB következő elnökét. - A Fidesz az EPP-ben maradt, de úgy, hogy a főbb politikai céljaiból egy szemernyit sem engedett és nem kötelezte el magát végleg az EPP-nek, hanem megőrizte a teljes mozgásterét. - A kampány szempontjából az egész esemény, ami hatalmas nemzetközi figyelmet kapott, a Fideszt és az általa képviselt keresztény-konzervatív irányvonalat erősíti. Mondhatjuk úgy is, hogy az EPP ingyen biztosított hatékony kampány eszközt a Fidesznek. Hiába próbálja a ballib sajtó vereségnek beállítani a történteket, ez győzelem a javából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik