Baló elment, mi itt maradtunk... mi lesz most?

2019. március 19. 12:12

Simó György
WMN
Sohasem merték Balóra bízni azt, amire született: a tájékozott, polgári- és civil nyilvánosság kulcsintézményeinek felügyeletét.

„Sohasem merték rábízni azt, amire született: a tájékozott, polgári- és civil nyilvánosság kulcsintézményeinek felügyeletét.

Műsort csinálhatott, választást vezethetett, még az olimpiát is közvetíthette, ami errefelé talán a legnagyobb rang a képernyőfejek között, de színvonalas intézményt nem építhetett: elkaszálták a kereskedelmi tévés pályázaton éppúgy, mint amikor a Magyar Televízió elnöke akart volna lenni.

Vagy azért, mert ő használta először a médiaháború kifejezést?

Netán azért, mert amikor a csodaszarvas népe megostromolta a Szabadság téri tévészékházat, akkor éppen ő vezetett bent politikai vitaműsort, miközben jakobinus fociultrák felgyújtották az autóját?

Vagy mert a bulvármédia korában is méltósággal tudta megvédeni a magánéletét és a gyerekeit – a hirtelen radikális jobbos politikussá vált feleségével közösen, – a címlapra kívánkozó válásuk ellenére?

Kicsit talán mindezért. A nézői, hallgatói, olvasói, ahogy ő hívta a magyarországi embereket, láthatóan jól értették, miért fontos nekik ez a velük együtt idősödő, de velük ellentétben nem kopó ember.  

A mindig nyilvánvaló emberi tartásáért és a makacsságért, amivel helyettünk kérdezett.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Baller patkány.

Válaszok:
Megtalálta | 2019. március 19. 13:31

Csodaszarvas népe....tudod ezzel azt is kiherélted mondandódból, amivel egyet lehetne érteni, vagyis lesüllyedtél a mai balliberális újságírás szintjére.

Baló egy rendkívül művelt, nagy tudású, szakmailag vitathatatlan tekintélyű média szekember volt.

S ami megkülönböztette a mai összes balliberális firkásztól, TV-s pojácától, az intelligenciája, kulturált viselkedése, jólneveltsége, etikája, az eltérő vélemények tisztelete.

Na mindezek hiányoznak Belőled és balliberális ketrecharcos barátaidból. Bauer ismerte el, hogy nem kellett az MSZP-SZDSZ tandemnek sem, szerintem pontosan az általam leírtak miatt. Ezek az értékek nem férnek bele a balliberális viselkedési kódexbe.

Óriási a szakadék a fent jelzett értékekkel rendelkezett Baló és például a Klubrádió mai nevetséges gyűlöletharcosai, - élükön Szénásival - között.

A kulturált, intelligens Baló helyett, ma csak ezeket az ugató ripacsokat lehet hallani, látni. magam ritkán teszem.

Simó, Te Baló bokájáig sem érsz, egy nulla vagy.

Ez a jakobinus ez nev szerinti utalas jakab peterre?
Mokas.

Nem Balóra értettem, hanem Simóra.

Náluk már most van valami: agyhalál.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés