Megvéd-e minket Orbán Viktor a saját miniszterétől?

2019. március 14. 11:56

Seres László
Neokohn
Rések tátonganak azon a bizonyos védőpajzson.

„Ugyancsak emékszünk rá, hiszen most volt, a napokban, hogy Kásler miniszter a tömeggyilkos Héjjas Ivánt tisztára mosni próbáló Domonkos Lászlót kérte föl, hogy írja meg a magyar irodalom 1956 utáni történetét, hiszen ki más lenne képes megbírkózni ezzel a kihívással.

A NER antiszemitizmussal szembeni zéró toleranciájának meghirdetése óta azonban ez az első eset, hogy feketén-fehéren elolvasható, kinek a megbízásából tüntette ki Kásler miniszter az érintetteket. Ezért nincs is sok értelme Kásler professzor lemondását követelni.

A bimbózó, szoros és megbonthatatlan magyar-izraeli barátság természetesen túl fogja élni ezt a gikszert is, ahogy Szakály prof. válogatott nyilatkozatait vagy az erősen határesetnek számító sorosozást is, de a kár megtörtént: a kettős beszéd és mérce vádját most már elég nehezen háríthatja a kormány.

Hiába dicséretes a zsidó állammal ápolt kitűnő viszony, hiába a jó szándék a hazai zsidóság »megvédése« mögött, ha egyszer ekkora rések tátonganak azon a bizonyos védőpajzson.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyugodjon bele, hogy a magyarság és a hazai zsidóság érdekei nem mindig esnek egybe, mondjuk előre látom, mekkora hiszti lenne abból, ha a magyarság is hasonló szoborletakaró akciókba kezdene a számunkra negatív alakoknál.

Válaszok:
Karvaly | 2019. március 14. 12:13

Vagyis hát inkább abba gondoljon bele, hogy kell-e neki az általa emlegetett védőpajzs, és ha igen, akkor hogy fér bele a moralitásába az ilyen tiltakozási akció.

Hát igen, a Fidesz esetében minden hiába, hiszen állítólagos rések vannak a pajzson.

A Jobbik viszont kóser. Hiszen ott Hellerék minőségbiztosították a pajzsot. Meg a gárdamellényt is.

Komolyan, a kutya nem bánt benneteket. Ne pánikoljatok már 0-24-ben. Jó nektek ez az állandó éberség, elvtársak? Aludni is kell időnként.

Egyébként meg el lehet innen menni. Párizsba, Berlinbe, Londonba.

Párszor javasoltam, hagyjuk a Neokohnt a fenébe, a közünk hozzá: nulla.Két okból:
1. Nincs rá hatókörünk, ezért felesleges energiapazarlás a vele való bármiféle foglalkozás, ráadásul a Neokohn a mi energiánk leszívásábnól merít erőt.
2. A neokonok minden konzervatív értéket képviselő intézményt és egyént támadnak, elszigetelni igyekeznek, elősegítik a nem európaiak bevándorlását, minden vonatkozásban harcot folytatnak a nemzeti kultúrák ellen.
Kivéve, mint a példa mutatja: Izrael a viszonyítási pontjuk.
Nekünk viszont: Magyarország.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés