Horváth Csaba: Tarlós szeret másolni

2019. február 25. 11:39

Az MSZP-s politikus szerint az új repteret ő javasolta elsőként. Videó.

Horváth Csaba az ATV Start műsorában reagált Tarlós István kijelentésére, miszerint Budapestnek egy új, távolabbi reptérre lenne szüksége.

Az MSZP-s politikus leszögezte: ő ezt már több, mint egy hónapja, elsőként javasolta. Szerinte „Tarlós István is szeret másolni,” ugyanakkor „ezzel nincs semmi baj, inkább azzal van baj, hogy kilenc év után jutott először eszébe, hogy a városban emberek élnek, akiket egyre jobban zavar a légtérzaj és az azzal járó környezetszennyezés”. Azt is megtudhattuk, hogy a Karácsony Gergellyel szembeni vereségen már aznap túltette magát, ez ugyanis „nem egy szakmai alkalmassági vetélkedő volt, hanem egy politikai népszerűségi vetélkedő”. 

Elfogadja a budapestiek döntését, akik „azt gondolták, hogy ugyan a szakmai alkalmasság is egy más metszetet mutatna, de az a kérdés, hogy kinek van nagyobb esélye legyőzni Tarlóst”. Ennek ellenére ő maga nem tartja szakmailag alkalmatlanabbnak Karácsonyt, természetesen beáll mögé, azt pedig még nem tudja, hogy kerületi polgármester-jelöltként el fog-e indulni az önkormányzati választásokon.

A beszélgetés végén kitért arra is, hogy Puzsér Róbertet szerinte a választók „továbbra is egy trollnak tartják, aki vagy szándékkal vagy szándék nélkül, de bomlasztja az ellenzéki együttműködést”.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/143813

Ajánljuk még a témában