A német kommentelőknek tetszik az új Soros-plakát

2019. február 22. 17:43

Egészen pontosan mitől is határolódnak el a német politikusok?

2019. február 22. 17:43
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér

„Az EP-választás fő kérdése vitathatatlanul a bevándorlás lesz. Májusban választanunk kell az általunk eddig ismert és szeretett keresztény és jóléti Európa, valamint a globalizáció nyerteseinek számító spekulánsok, multicégek és az általuk megvásárolt politikusok érdekét szolgáló Európai Egyesült Államok között. Az előbbi sokszínű tábort Orbán Viktor és Matteo Salvini képviseli, utóbbit Emmanuel Macron és Frans Timmermans.

A magyar kormány új figyelemfelhívó kampánya szemléletesen mutat rá az EP-választás tétjére. Soros György újból kiadta az ukázt, és az általa mozgatott politikusok »varázsütésre« ismét 1:1 átvették a programját. Most éppen a Fidesz Európai Néppártból való kizárása van napirenden, amit két kifutó politikai modellnek számító politikus, Jean-Claude Juncker és Angela Merkel pedzeget.

Sajnos igaz ez a CDU és a CSU új vezetőinek, Annegret Kramp-Karrenbauer (AKK) és Marcus Söder első nyilatkozataira, is, akik a vitában látszólag Soros György és az isiászos Juncker odalára álltak. AKK elhatárolódott és azzal fenyegette meg a Fideszt, hogy pártja beszünteti az együttműködést az Európai Parlamentben. Söder szerint a Fidesz politikája »rossz irányba tart«.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hóvirágcsempész
2019. február 24. 15:48
Magyarországnak kellene végre komolyabban nyitnia Kelet felé . Egy orosz -lengyel -magyar szövetség bika dolog lenne ... Sajnos , a polákok úgy vannak az oroszokkal , mint mi az oláhokkal , úgyhogy ez egyelőre reménytelen , szerintem ...
catalina9
2019. február 23. 11:01
AKK elhatárolódott és azzal fenyegette meg a Fideszt, hogy pártja beszünteti az együttműködést az Európai Parlamentben. .." Milyen együttműködést?
56október
2019. február 23. 09:07
“Mitől is határolódnak el a német politikusok?” Megmondom én nektek feleim: a német néptől!
Zsusztina
2019. február 23. 06:39
Csak a címben szereplő kommentek hiányoznak. Amúgy üdvözlet a német kommentelőknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik