Puzsér támadása teljességgel elfogadhatatlan

2019. február 21. 17:37

Puzsér tegnapi posztja a hazai kutató-elemző szakma egészét sértette meg.

2019. február 21. 17:37
Republikon Intézet
Facebook

„A Republikon Intézet a tegnapi napon szakmai konferenciát tartott a budapesti előválasztás értékeléséről, ahol elemzők és kutatók vitatták meg a tapasztalatokat és a második forduló esélyeit. E konferencia után Puzsér Róbert egy tartalmában hamis, stílusában teljességgel elfogadhatatlan támadást intézett konferenciánk egy felszólalója, Závecz Tibor ellen, pusztán azért, mert Závecz Tibor utalt azokra a kutatásokra, amelyek Puzsér esélyességét mérik. Puzsér a legrosszabb kormányzati gyakorlatok szellemét idézve a kutatások betiltását követeli a főpolgármester-választás kapcsán. Az a politikus, aki politikai ellenfelei helyett a közvélemény-kutatókat támadja, saját magáról állít ki bizonyítványt. Puzsér tegnapi posztja nemcsak Závecz Tibort, hanem a hazai kutató-elemző szakma egészét sértette meg. A Republikon Intézet a maga részéről maximális szolidaritásáról biztosítja Závecz Tibort, a hazai közvélemény-kutató szakma egyik legkiválóbb képviselőjét. Mi biztosan fogunk még a budapesti választási esélyekkel foglalkozni és beszélünk majd a rendelkezésre álló adatokról – ha tetszik ez Puzsér Róbertnek, ha nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ami személyes
2019. február 23. 13:45
Egy közvélemény kutatás eredményét csak több másik , - azonos kérdéseket feltevő - hitelesítheti. Egy vizsgálat nyilvánosságra hozása is már önmagában manipuláció. Az eredmények értékelése(interpretálása) pedig végképp más történet . Mindebben Puzsérnak teljesen igaza van . Az említett két úriember még csak - csak , de a Pulai nevű ámokfutó már sokkal nehezebben tolerálható.
Bajzáth Péter
2019. február 22. 18:13
A közvélemény kutató politikai elfogultsága miért nem vita tárgya? Puzsér magyarul fejezte ki magát, erős nyelvi eszközökkel, de érthetően. Miért nem a kutatás politikai elfogultságát vitatják?
zakar zoltán béla
2019. február 22. 13:39
re-PUB-l-IKON-PASSZ!
lillll
2019. február 22. 12:58
Nehéz eldönteni, ebben a "vitában" melyik fél az ostobább és viszolyogtatóbb. Remélem, kicsinálják egymást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik