Dögölne meg már minden magyar ott ahol van!

2019. február 21. 21:53

Lassan ott tartunk, hogy bármelyik tetszőleges indexes írásnak lehet ezt a címet adni.

2019. február 21. 21:53
Paranoid Android
Paranoid Android
Ki ette meg?

„Dögölne meg már minden magyar ott ahol van! Lassan ott tartunk, hogy bármelyik tetszőleges indexes írásnak lehet ezt a címet adni, úgy, hogy a cím tűpontosan mutat rá a cikk fő mondanivalójára. Azért érdemes az Indexet olvasni, mert a magyarellenesség, az eszelős magyargyűlölet olyan példáival lehet találkozni benne, amit épelméjű ember ki se tudna találni.

Szerintem a legelvakultabb román nacionalisták is csettintenek, mert ami jó az jó, a következő címmel megjelent írás olvastán:

»Több száz venezuelait fogadott be titokban a kormány, de nem fizet bevándorlási különadót«.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2019. február 24. 10:35
Akkor ezek szerint te is azt vallod: játsszon mindenki tiszta lappal! ...Vagy mégsem?
martymcfájl
2019. február 23. 14:56
Paranoid uram-bátyám! Elolvastad a cikket vagy csak a címét? Ha elolvastad, megértetted, hogy mire akar kifutni? Általában csak a rövid írásokat olvasod (GFG 888) vagy azokat is, amelyek leérnek a lap aljáig?
catalina9
2019. február 23. 10:33
Dögölne meg már minden magyar ott ahol van!" "Budapest és a zsidóság egyesített hatalma leginkább a hírlapirodalmon nyugodott –állította Szekfű Gyula – a Három nemzedék című művében. Miután a hírlapirodalom teljesen kapitalizálódott és elzsidósodott, a keresztény magyar is csak akkor jut szóhoz, ha szélsőségek szolgálatába áll, és a zsidó hírlapokkal vetekedve űzi és hajszolja a magyart, a közjogi viszály, gyűlölködés és a nemzeti vétkek útvesztőjében." hát az Index, 444, Azonnali, 24.hu stb. stb. erre jó példa...
catalina9
2019. február 22. 17:20
egy gyöngyszem az eredeti cikkből: "... hiszen ha egy liberális 100 forintot költ jótékonyságra, általában helyből 1000-t elkölt annak reklámozására is, hogy ő milyen jó csávó."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik