A sorosozással nincs gond, mert az nem az értelmiségnek szól

2019. február 21. 09:35

Az értelmiség ne érezze magát idegesítve. Interjú.

2019. február 21. 09:35
Náray-Szabó Gábor
Magyar Narancs

„MN: Mégiscsak kipécéznek egy embert, és ellene hangolják a közvéleményt.

NSZG: Én el tudom viselni a sorosozást, de sok embert ismerek, akik szerint sok.

MN: A Professzorok Batthyány Körében van is erről vita?

NSZG: Szokott lenni. De egy dolog nagyon fontos: a sorosozás nem az értelmiségnek szól. Az értelmiség ne érezze magát idegesítve. Azt már lehet mondani, hogy a népet nem szabad butítani, de ez nem biztos, hogy teljesen igaz lenne.

MN: És ez ön szerint felmenti a kormányt?

NSZG: Akkor nem mentené föl, ha Soros György személyét támadnák, de úgy gondolom, hogy nem ez történik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2019. február 23. 14:17
"Sorosozás" néven neveztek valamit ami évszázadok óta létezik a soros emberek behálózták az egész világot mindenhol ott vannak a döntéshozatalban.
matykox
2019. február 23. 10:36
Nem értem, NSzG minek is nyilatkozik a narancsnak. A sok félhülye, aki azt a szart hajlandó kézbe venni, úgyse fog semmit se elfogadni - a mégoly óvatos nyilatkozatokból sem. Az, hogy értelmiségiként kinek mi a kötelessége, egy érdekesebb kérdés lenne, mint a régóta aktuális, ám mostanra már többé-kevésbé - egy kis részében világos, nagy részében hatalmi okokból nemigen nevesíthető - intrikák homályos világa.
Amerigo
2019. február 22. 17:27
NSzG mint professzor rendkívüli arroganciáról tett tanúbizonyságot! Két diploma és két felsőfokú nyelvvizsga birtokában ezek szerint én is azok közé tartozok akiket lehet butítani? Felmerül a kérdés, hogy a drága prof. esetleg a megbízható barátok közé tartozik és rajta van a listán? Az én szerény véleményem meg az, hogy a PBK egy naftalinszagú, avitt gittegylet!
Esvány
2019. február 22. 12:46
Addig, amíg - Soros pénzeli a zavaros ideológiáját terjesztő bűnszervezeteket, - Soros egyszemélyben (bár nem zárható ki, hogy állhat mögötte egy titkos szervezkedés is) akarja befolyásolni a világpolitikát, s befolyásol illetve dönt meg kormányokat is (pl. Grúzia, Macedónia, Ukrajna), - Soros kézivezérli az EU csúcsvezetését, és veszi meg kilóra az EP képviselőket - Soros menedzseli és pénzeli a bevándoroltatást mégis, ki az anyámtyúkja legyen a plakátokon? Azok sírnak ellene, akik szeretnék elleplezni azt a sok gazemberséget, és háttérhatalmi összefonódást amelynek Soros az egyik fő reprezentánsa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik