Ilyet bír mondani a Thordai Bence

2019. február 21. 19:52

Heller Ágnes se lát rá, pedig ő aztán csukott szemmel is és tényleg és bármire!

2019. február 21. 19:52
Johannes Thezeroth
Facebook

„Hát ez óriási, ilyet bír mondani a Thordai Bence, hogy idézem »Orbán a családtámogatási intézkedések mögé bújik«.:D Villon meg a fonnyadt kis balladái mögött lapít több száz éve, érted-e, kushad a kis búzy, ki se tudnád rángatni onnat, és hát Dosztojevszkíj is úgy ír kiválló fasiszta regényeket mostanában, hogy azok direkte kitakarják őt teljesen, hallod, pöcse nem sok, annyi se látszik ki a tldr regényei alól a Dosztojekvszkíjnak (-nek?), baromi rafináltan elszállásolta magát ott a nagy és gyáva és szovjet típusú árnyékban, kb. mint Jónás, a nevezetes cethal, vagy ki is az a hatalmas méretű gyökér abban az áfázós szélsőjobboldali bibliai történetben, szóval nagyon elbúlyt (ez egy ilyen valami szekta lehet!!!), de annyira, hogy még a Heller Ágnes se lát rá, pedig ő aztán csukott szemmel is és tényleg és bármire!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kundi
2019. február 22. 10:22
A baloldalon Dosztojevszkij hejesen: Dosztolyevszkily!!!
Megtalálta
2019. február 21. 21:23
Csak szegény Bencének nincs mi mögé bújnia. Még az intellektusa sem elég nagy ahhoz, hogy elférjen mögötte a teljes arcszerkezete.
puszika
2019. február 21. 21:07
Tordai? Egy szófosógép!! Csak annyi és nem több!!
zsezse
2019. február 21. 20:41
:DD Pontos!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik