A Jobbik közlései alapján két lehetőség maradt: szélsőjobboldali antiszemiták vagy ügynökök

2019. február 20. 07:18

Megváltoztak ahhoz képest, amit hazudtak magukról.

2019. február 20. 07:18
Vésey Kovács László
Pesti Srácok

„A hivatalos változat szerint tehát a Jobbik sosem volt antiszemita, és csak politikai számításból, a szavazók megtévesztése végett beszélt úgy, mintha az lenne. Ebbe aztán annyira belelendültek, hogy rögtönzés közben a tervezettnél is keményebb zsidózások csúsztak ki a szájukon, de természetesen az sosem a valós énjük volt.

Megváltoztak ahhoz képest, amit hazudtak magukról, illetve valójában nem változtak meg, hiszen eredetileg is ilyenek voltak, mint most, de mégis megváltoztak, mert most már nem hazudoznak, nem hülyítik a választókat a szavazatszerzés reményében, hanem őszintén önmagukat adják.
Ezt állítja most saját magáról a párt, amely ezek szerint az álcázás nagymestere.

Mi van, ha most igazat mondanak?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2019. február 21. 10:42
A Jobbik már a pöcegödörbe csúszott.
áfonya
2019. február 20. 20:17
Képernyőre hamarosan visszatérnek ..Várjuk
catalina9
2019. február 20. 17:01
A Jobbik közlései alapján két lehetőség maradt: szélsőjobboldali antiszemiták vagy ügynökök" Csurka István: "AKI A JOBBIKRA AKAR SZAVAZNI, AZ TEGYE, DE TUDJON RÓLA, HOGY EZZEL AZ MSZP-T ÉS AZ SZDSZ-T TÁMOGATJA, UGYANIS A JOBBIK E KÉT PÁRT FANTOMSZERVEZETE."
tango47
2019. február 20. 16:48
Erős aránytévesztés volt a keménymagos fiúkat kirúgni az EchgoTV-ből, pláne, hogy ez nem volt zsidózás. Az ellenzék sztárjainak neveivel viccelődtek: Bandóné Bangó akármiztek, a Jákobozás előtt, tehát csak viccelődtek, de inkább azért büntettem volna őket, mert gyenge viccelődés volt. Értem-értem, hogy akkor, amikor a Jobbik antiszemitáit ostorozza a jobboldali nyilvánosság, akkor nagyon kell adni a látszatra. Ők lettek ennek áldozatai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik