Gyöngyösi mentegeti magát

2019. február 20. 15:46

Szentesi Zöldi László
Facebook

Felidézem magamban ezt a Magyar Nemzetbe cikkeit törleszkedve, szervilis tartásban behordó alakot.

„Érdekes, ahogyan Gyöngyösi Márton (Jobbik) mentegeti magát, Vonára keni egykori listázós ötletét, de persze, az csak egyedi eset, ő bizony, mindig is korrekt volt a világ valamennyi teremtményével –- hadd ne soroljam egy máskülönben dögunalmas halandzsában bővelkedő, hazugságcunamival fenyegető interjú részleteit.

Felidézem magamban ezt a hajdanán nekünk, a Magyar Nemzetbe cikkeit törleszkedve, szervilis tartásban behordó alakot, akiről már akkor látszott, hogy mindenáron valaki akar lenni, s hogy aki megkínálja hatalommal, sarzsival, azt lelkesen szolgálja, amíg más, módosabb gazdi nem akad. Gyöngyösi sorozatgyártásban készült persze, kivétel nélkül minden pártban akad hasonmása, de az a szöveg, hogy ő és a drága Jobbik soha nem volt antiszemita, tényleg minden képzeletet felülmúló hazugság. 

A cikkből kiderül mellesleg, hogy Gyöngyösi mai barátai, a szocialisták feljelentették őt holokauszttagadásért. Vajon, mi lett az eljárás vége?
Nos, akkor kis könyvvizsgáló barátom, hogy is állunk azzal a zsidókérdéssel? Kérdezem ezt azért, mert a mostani interjúban már végbélkúpként fúródsz tegnapi ellenségeid altestébe, ami szíved joga, de nem túl épületes látvány.

Nem kell ám válaszolnod. Nyilvánvaló, hogy te, ti ilyen emberek vagytok. Szánalmas, amit műveltek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/143560

Ajánljuk még a témában