Ajánlom az ombudsmant

2019. február 20. 19:25

A Ház egyik fele #kormány biorobotként nyomna igent a Fidesz legújabb ötletére.

2019. február 20. 19:25
Szél Bernadett
Facebook

„Most, hogy a fél parlamentről kiderült, hogy nyelvvizsga hiányában nem tudna egyetemre menni, viszont nincs kétségem, hogy a Ház egyik fele #kormány biorobotként nyomna igent a Fidesz legújabb olyan ötletére, amivel például a debreceni orvostudományi kar kétharmadát nem vették volna fel, ajánlom átolvasni az ombudsman vonatkozó állásfoglalását.

A lényeg röviden: az ombudsman 2017-ben lefolytatott egy vizsgálatot és arra jutott, hogy a 2020-tól kötelző nyelvvizsga az oktatáshoz való jogot sérti, mivel nem adottak a bevezetésének a feltételei — és halasztást kért.

‼️Egyetértek az ombudsmannal és határozottan ellenzem az oktatáshoz való hozzáférés további (!) szűkítését, mert ez a történet így előadva pontosan erről szól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2019. február 21. 12:23
Anno a királyok, vagy akár a nemesek sem tudta írni. Változnak az idők. De te kedves Bernike, standartan tartod a szinvonaladat, baromira hülye vagy.
Vainamoinen
2019. február 21. 11:21
Felkegyelmu buta berni, mars vissza kortermbe.
makapaka2
2019. február 21. 10:30
Visongó liba! Inkább dolgozzál már normálisan, elég a ripacskodásból!
Libraman
2019. február 21. 08:55
Súlytalan senkivé vált! Szar érzés lehet, ......de nem sajnálom!:-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik