Az őrület fokozódik…

2019. február 20. 06:53

Minden bizonnyal összefüggésben a májusi európai parlamenti választásokkal is.

2019. február 20. 06:53
Kondor Katalin
Kondor Katalin
Magyar Hírlap

„Íme egy-két példa! Régóta figyelem már az úgynevezett női lapok egy részének tevékenységét. Azokról beszélek elsősorban, amelyek nem magyar eredetűek, tulajdonosuk sem magyar, hanem egy-egy külföldi médiacsoport birtokában vannak. Azaz piacot elfoglalni jöttek ide, még a rendszerváltozás idején. Ezen sajtótermékek tartalmát is jórészt a tulajdonosok határozzák meg, így aztán sokszor olyan emberekről is készül riport, akiket itthon nemigen ismerünk. Az újságíró sem hazai, tehát a cikkeket magyarra fordítják, ennyi a teendő. Külföldi sztárokkal, külföldi divatanyagokkal vannak tele ezek a lapok. 

Az utóbbi hónapokban, hetekben – nyilván véletlenül – megszaporodtak azok a riportok, amelyekben a genderelmélet ilyen-olyan jelenségeiről értekeznek. (A fogalom jelentése: társadalmi nem, azaz mindazon tulajdonságok, viselkedésformák és szerepek összessége, amelyet a társadalom az egyéntől biológiai neme folytán elvár.) Lopakodó módon, minden felületet felhasználva, torzult értékrendjüket akár a divathírek közé is becsempészve próbálják az olvasókra erőltetni. Elnézve a nyugati társadalmakat, de akár csak az idézett svéd szociális miniszter viselkedését, nem kis sikerrel.

Egy másik, hasonló hátterű havilap címlapsztorijában arról mesél, milyen sorsa van vagy lehet egy transznemű embernek, aki ma már teljes szívvel tudja kimondani magáról, hogy nő, bár fiúnak született. Ám hála az átalakító műtéteknek, gyógyszereknek, színészi karrier előtt áll, már modellként is érvényesül a német fővárosban. S az átalakulása sikertörténet, mert ma már senkinek sem fordul meg a fejében, hogy esetleg nem is nőnek született. Régi és jelenlegi – a nemiséggel kapcsolatos – gondjairól a hosszú riportból bőséggel értesülünk, sőt még azt is megkérdezi a riporter tőle, hogy politikai ambíciói vannak-e, mert egy ilyen karakán személyiség politikusnak se lenne utolsó, hiszen markáns véleménye van a mai társadalomról.

Nem sorolom tovább a csodálni való hölgyeket és élettörténetüket, pedig lehetne, volna honnan meríteni, mindjárt az újságos standokról. Elnézést kérek, de én a múlt században születtem, és nyilván ezért jut eszembe az az időszak, amikor a létező szocializmus vezérei óhajtották belénk sulykolni, kik legyenek a női – és persze a férfi – példaképeink. Nos, nekem most hasonló érzéseim vannak. A világ fura urai ugyanolyan erőszakos módszerekkel – s immáron az elektronikus média óriási hatásfokú segítségével – próbálják előírni, kit kövessünk, mikor vagyunk korszerűek – természetesen akkor, ha a haladó baloldal kedvenceivel haladunk –, kit irigyeljünk, kihez próbáljunk hasonlítani. Bábvilág! »Bábu vagy! Valaki elvakít! Úgy mozogsz, ahogy ő irányít« – énekelte egykor a KFT együttes, és igaza volt. Lassan már készülhetünk arra, hogy kis hazánkban ünnepélyes körülmények közt megalakul egy vagy több – valamelyik nemzetközileg felkapott álsztárról elnevezett – úttörőcsapat. S tán még a svéd szociális miniszter asszony is reménykedhet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerekes
2019. február 20. 21:32
Kicsit más, ez az újhülye, egy gusztustalan disznó, látszik semmi nem érdekli, csak a zsíros fizetés az eu-ban, a hülye agyhalott prolik szavazataira haLYt!!! mszp j-vel!
Negue
2019. február 20. 17:15
"amikor a létező szocializmus vezérei óhajtották belénk sulykolni, kik legyenek a női – és persze a férfi – példaképeink. Nos, nekem most hasonló érzéseim vannak. A világ fura urai ugyanolyan erőszakos módszerekkel – s immáron az elektronikus média óriási hatásfokú segítségével – próbálják előírni, kit kövessünk, mikor vagyunk korszerűek " Jól látja Kondor Katalin! Egyenlőségjelet lehet tenni, mert újra ott tartunk, hogy egy kisebbség kényszeríti rá az akaratát a többségre! A történelem állandóan ismétli önmagát.
OberEnnsinnen
2019. február 20. 17:01
Kopim: Nem kell nagy vaszisztdasz, hogy rájöjjünk: Azok vagyunk, amit fogyasztunk! És mit fogyasztunk? Amit fogyasztatnak velünk, Los Angelestől, New Yorkon át, Párizsig, Bécsig, Budapestig...... Legyünk önkritikusak: a kormány, a Fidesz, a magyar jobboldal, tehetetlen a rontással szemben, ami elsősorban a fiatalságot sújtja, őket teszi tönkre. "A kormány még nem találta meg a fogást a mindent lerohasztó, dehumanizáló szellemi-lelki médiamocsokkal, amellyel mindenekelőtt Hollywood árasztotta el a világot. El kell kezdeni, mielőbb."" Élő zene: teljes adómentesség. Minden más "szórakoztatás": progresszív egészségvédelmi adó. Ez az első lépés.
NewHorizon
2019. február 20. 13:09
Ennek a propaganda hadjáratnak a mindenféle kétes (főként nyugati eredetű) magazinokban az a célja, hogy a transgender-séget minél gyorsabban elfogadtassák mint ami ‘normális’, mindenhol a világon. Pedig ha egy férfi leoperáltatja a péniszét, női hormonokat szed és rúzsozza magát, továbbra is XY kromoszómát fog hordozni sejtjeiben. Azaz, biológiailag örökre férfi marad, akármit csinál. Az a szörnyűség, hogy épeszű emberekre kényszerítik, hogy ellentmondjanak saját szemüknek, véleményüknek és meglátásuknak – mert el kell fogadniuk azt, amit az ‘átváltozott’ személy követel. Ez is egy eszköz, amivel (a globalisták érdekében) stabil társadalmakat próbálnak fellazítani, hagyományos családokat szétzihálni – hogy mindjárt könnyebb legyen nekik a kontroll. Pedig ezeknek az amúgy is összekeveredett, érzékeny, könnyen manipulálható egyéneknek a fejét kéne inkább rendbe hozni. Például ha valaki anorexiában szenved - illetve olyan, mint egy csontkollekció de azt hiszi, hogy kövér amikor a tükörbe néz – azt nem arra bíztatja senki, hogy foggyon csak tovább, hanem megmondja az igazat és segít, hogy a szenvedő túltegyen mentális betegségén. Igy kéne kezelni azokat is, akik elhitetik magukkal, hogy a másik nemhez tartoznak, ahelyett hogy ‘hérót’ csinálnak belőlük – merthogy milyen “bátrak”. Sajnos “nyugaton” már évek óta ezzel etetik a közönséget, nemcsak magazinokban, hanem TV műsorokban, hirdetésekben is kezdenek sűrűbben felbukkanni, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Magyarokkal sokkal nehezebb lesz megetetni az ilyen maszlagot és nem is kell soha elfogadni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik