Kényszerzubbonyt az ellenzéknek?

2019. február 20. 19:22

Nagy „ellenzéki összefogás” még ebben a bomlott állapotban sem tud létrejönni: három meghatározó csapatuk van jelenleg.

2019. február 20. 19:22
Horváth Zsófia
888

„És a nagy »ellenzéki összefogás« még ebben a bomlott állapotban sem tud létrejönni: három meghatározó csapatuk van jelenleg.

A »Csajok« hisztérikus csoportját alkotják az ellenzéki pártok nőtagjai, köztük például az önszántából ajtóknak rohangáló Kunhalmi Ágnes, vagy a hisztériáját megkreált jelenetekkel másokra is kiterjeszteni vágyó Bangóné. A Csajok csoportja a leghangosabb, az ellenzéki dráma tagozatban ők általában az áldozat szerepét játsszák.

A másik fő csapat inkább csak egy duó, a pártjukból távozott Szél Bernadett és Hadházy Ákos párosa. Ők az »Impulzívak«, akik képesek bármilyen szabályt megszegni, ha épp úgy tartja kedvük. Egójuk méretéről tanúskodik az állandó szereplésvágy, amit folyamatosan influenszer videókkal elégítenek ki, de újabban kinevezték magukat A Független Médiának is.

A harmadik csoport az »Elvtelenek«, vagyis a szoci-náci koalíció. Ők azok, akik lelkiismeret-furdalás nélkül képesek elárulni szövetségeseiket, a pénzért és hatalomért bármire képesek. A legveszélyesebb csapat, náluk tényleg nem léteznek határok. Fő képviselőjük a volt szkinhed Sneider Tamás, a zsidókat listázó Gyöngyösi Márton és az őket mentegető Karácsony Gergely.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2019. február 23. 15:08
Ellenzéki kongresszusok egymás hegyén- hátán. Ezek láttán nem csoda, hogy alig férek be az ajtón!
Akitlosz
2019. február 21. 20:10
Na hiszen, 888 és az elvek! :-)
Aerion
2019. február 21. 17:25
… három meghatározó csapatuk van … Ez így van, de közös pont, hogy mind a három nemzet és hazaellenes bolsevista. Nem véletlenül ölelgetik és puszilgatják ezek egymást.
makapaka2
2019. február 21. 16:43
Az utóbbi évtizedeknek ez a legundorítóbb ellenzéke.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik