Kényszerzubbonyt az ellenzéknek?

2019. február 20. 19:22

Horváth Zsófia
888

Nagy „ellenzéki összefogás” még ebben a bomlott állapotban sem tud létrejönni: három meghatározó csapatuk van jelenleg.

„És a nagy »ellenzéki összefogás« még ebben a bomlott állapotban sem tud létrejönni: három meghatározó csapatuk van jelenleg.

A »Csajok« hisztérikus csoportját alkotják az ellenzéki pártok nőtagjai, köztük például az önszántából ajtóknak rohangáló Kunhalmi Ágnes, vagy a hisztériáját megkreált jelenetekkel másokra is kiterjeszteni vágyó Bangóné. A Csajok csoportja a leghangosabb, az ellenzéki dráma tagozatban ők általában az áldozat szerepét játsszák.

A másik fő csapat inkább csak egy duó, a pártjukból távozott Szél Bernadett és Hadházy Ákos párosa. Ők az »Impulzívak«, akik képesek bármilyen szabályt megszegni, ha épp úgy tartja kedvük. Egójuk méretéről tanúskodik az állandó szereplésvágy, amit folyamatosan influenszer videókkal elégítenek ki, de újabban kinevezték magukat A Független Médiának is.

A harmadik csoport az »Elvtelenek«, vagyis a szoci-náci koalíció. Ők azok, akik lelkiismeret-furdalás nélkül képesek elárulni szövetségeseiket, a pénzért és hatalomért bármire képesek. A legveszélyesebb csapat, náluk tényleg nem léteznek határok. Fő képviselőjük a volt szkinhed Sneider Tamás, a zsidókat listázó Gyöngyösi Márton és az őket mentegető Karácsony Gergely.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/143572

Ajánljuk még a témában