Kényszerzubbonyt az ellenzéknek?

2019. február 20. 19:22

Horváth Zsófia
888
Nagy „ellenzéki összefogás” még ebben a bomlott állapotban sem tud létrejönni: három meghatározó csapatuk van jelenleg.

„És a nagy »ellenzéki összefogás« még ebben a bomlott állapotban sem tud létrejönni: három meghatározó csapatuk van jelenleg.

A »Csajok« hisztérikus csoportját alkotják az ellenzéki pártok nőtagjai, köztük például az önszántából ajtóknak rohangáló Kunhalmi Ágnes, vagy a hisztériáját megkreált jelenetekkel másokra is kiterjeszteni vágyó Bangóné. A Csajok csoportja a leghangosabb, az ellenzéki dráma tagozatban ők általában az áldozat szerepét játsszák.

A másik fő csapat inkább csak egy duó, a pártjukból távozott Szél Bernadett és Hadházy Ákos párosa. Ők az »Impulzívak«, akik képesek bármilyen szabályt megszegni, ha épp úgy tartja kedvük. Egójuk méretéről tanúskodik az állandó szereplésvágy, amit folyamatosan influenszer videókkal elégítenek ki, de újabban kinevezték magukat A Független Médiának is.

A harmadik csoport az »Elvtelenek«, vagyis a szoci-náci koalíció. Ők azok, akik lelkiismeret-furdalás nélkül képesek elárulni szövetségeseiket, a pénzért és hatalomért bármire képesek. A legveszélyesebb csapat, náluk tényleg nem léteznek határok. Fő képviselőjük a volt szkinhed Sneider Tamás, a zsidókat listázó Gyöngyösi Márton és az őket mentegető Karácsony Gergely.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak egy sajnálatra méltó gittegylet.

Pontos leírás róluk! A három "Tagozatot" összeköti a pozitív mondandó hiánya, a hajánál fogva előrángatott témák, a résztvevők politikai súlytalansága, s az az unalmas mód, ahogy egysíkú politikai ötleteiket is kizsákmányolják, túlragozzák, szappanoperává züllesztik.

Na persze. Nincs is mit sajnálni rajtuk. Mindent maguknak köszönhetnek.

Nagyon frusztrálhatja ez a cikk a házitrollokat, egymás kezébe adták a billentyűzetet :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés