Fertőzésektől tartott a Jobbik politikusa

Hír TV: Jakab Péter szerint a cigányok jelentős része nem akar dolgozni és a szobába piszkít

2019. február 20. 10:46
Újabb felvételt hozott nyilvánosságra a televízió a Jobbik politikusáról: egy néhány évvel ezelőtti felvételen a cigányok értelmi képességein is gúnyolódott. Korábban kiderült, antiszemita és rasszista megjegyzéseket is tett a Jobbik országgyűlési képviselője.

Mint az a televízió honlapján közölt felvételen hallható, Jakab Péter arról beszél, hogy jobb esetben nappal szedik a cseresznyét a romák, valamint arról is értekezett, hogy mélyigénytelen az életvitelük, valamint fertőzésveszélytől fél velük kapcsolatban.

Nem ez az első eset, hogy botrányos kijelentéseket tett a Jobbik korábbi miskolci elnöke: ismeretes, hogy a zsidóságra és a homoszexuálisokra is tett sértő kijelentéseket.

Összesen 118 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És mindeközben nyilván csak komédiát játszik, mert nem is így gondolja??

Egyvalamire végre van magyarázat: Jakab tekintete azért mindig olyan eszelősen és rémülten merev (mint Vonáé is), mert végig arra koncentrál, hogy hitelesen játsza el a számara is visszás szerepet.

Ripacs Peti, lebuktál! A zsidó dédi pedig foroghat a sírjában.

Miért kéne nyírni?
Saját maga mondta, mit mondott. Szó szerint. És most is saját maga mondja az ellenkezőjét. Szó szerint.

Most éppen a Parlamentben mentek neki a nemzetiségi törvény kapcsán a nemzetiségi képviselőknek (nem csak a cigány nemzeti képviselőnek), mert pozitívan nyilatkoztak a mostani kormány eddigi nemzetiségi politikájáról. A Jobbik különösen undorító módon nyilvánult meg. Gondolom az ellenzék következő támadása a nemzetiségiek felé fog irányulni. Undorító.

Hát ha a tudományos tényeknek, elemzéseknek hiszünk, akkor a magyarországi cigányok sem lehetnek jobban eleresztve, mint az európai rokonaik. Azt alábbi 2015-ös előadás több tucatnyi elérhető szakcikk alapján egy erős IQ:74-es értéket valószínűsít a cigányságra. Ez kurva alacsony érték és megmagyaráz sok mindent: a 20%-nyi 70 IQ alatti cigánytanulót a kisegítő iskolában, a 0% akadémikust a lassan bedőlő Akadémián, 1,5% diplomást, a börtönökben a rabok felét kitevő roma arányt, az alacsonyabb várható élettartamot, és az átlagosan 3 fölötti gyerekszámot...

https://drive.google.com/file/..

"valamint fertőzésveszélytől fél velük kapcsolatban"

Hepatitis A járványok megvannak?

Pedig éppen a nagy általánosság az ami erősíti a mondókáját. Az egyénről nem lehet semmit mondani, de keress már rá, mennyi a börtönökben a cigányok aránya, vagy próbáld már megsaccolni mennyibe kerül az egymillió cigány a társadalomnak.

Erre gondoltál:
"A szarral megszégyenített falu
Nyírmihálydiban a széklettel terjedő járvány miatt mindenki ideges. A polgármester megfenyegette a cigánytelep lakóit, hogy addig nem ad segélyt, amíg nem építenek budit. A cigányok kiborultak, hogy ezzel igaztalanul megszégyenítette őket. A nem cigányok szerint viszont a cigányok hoztak szégyent rájuk."

https://index.hu/belfold/mihal..

Vagy az afroamerikaiak nagyobb keveredését a fehérekkel- amire találni ott egy 20%-os adatot.
A nevelés nagyobb szerepét semmi sem valószínűsíti a felnőttkori intellektusban a genetikához képest.

*A táplálék hiánya nem játszik már szinte sehol sem. Az 1942-es holland éhínséget babaként-kisgyerekként átélteknél nem mutattak ki kognitív deficitet későbbi, felnőttkori vizsgálatokban. Ami környezeti hatás lehet az esetleg jódhiány...

Hát persze, csak azt ne feledjük már el, hogy az átlagról beszélünk- hol van az a dzsungel?

Amit mondasz az odáig vezet érvelésben, hogy:
"minden iskolában töltött év másfél IQ ponttal növeli a tanuló kognitív képességeit"
Ha ez így van, akkor ha negyven évig járatok iskolába cigány tanulókat lesz egy csapat zsenim Borsodból...

Ebben igaza van Jakabnak.

Ó, nem unalmas. A két kedvencemet nyírta ki a Keménymagból. Remélem a jobbos újságírók innentől minden létező korábbi szavát előássák, nem csak neki, de az összes néppártosodottnak is. Élvezettel fogom végignézni.

Egyetlen megállapításod, adatod sem helyes. De a vágyaidat szépen visszatükrözi...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés