Az számít, hogy ki vagy

2019. február 20. 16:45

Minden sikeres ország így működik, minden más út tévút.

2019. február 20. 16:45
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Az otthon ott van, ahol a család van. Mennyire igaz. Egy olyan ember mondta ezt, aki azért ment külföldre, hogy végre ne távkapcsolatban legyen a külföldön dolgozó férjével, hogy együtt legyen a család.

Ők kivándorolt magyarok, de a gyerekeik már a jövő Németországát fogják építeni. Több százezer magyar ment el így az elmúlt években Nyugat-Európába. Tudták, hogy ott nem az számít, hogy honnan jöttél és milyen vér folyik benned, hanem az, hogy ki vagy. Minden sikeres ország így működik, minden más út tévút.

Én egy olyan Magyarországot szeretnék, ahol annak is van jövője, aki ma szegénysorsba születik. Ahol a gyerekeinket tényleg felkészíti az iskola, a kórházba tényleg meggyógyulni járunk és a kormányzás nem arról szól, hogyan lehet kilopni a nép alól az országot. Vagy megcsináljuk az európai Magyarországot vagy integethetünk majd a repülőtéren a gyerekeinknek meg skype-olhatunk az unokákkal. Ehhez mindenkire szükségünk van!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Esvány
2019. február 22. 19:42
"Minden sikeres ország így működik, minden más út tévút." Konkrétan melyik országot gondolod sikeresnek, dékás tyúk? Az anarchiába süllyedő Franciaországot? Az iszlamizálódó Németországot? Vagy a degenerált svédeket? Ahol az anya nem jelenti fel a ő lányát megerőszakoló migránst, mert a migráns az ő szeretője és nem akar lemondani róla? Vagy ahol nácizmusnak számít, hogy Magyarországon a magyarok magyar gyermekeket szeretnnének, nem pedig sehonnai jöttmenteket importálni?
Amerigo
2019. február 22. 16:47
Klára asszonynak figyelmébe, nem vagyunk hülyék! https://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiP3r2R1c_gAhVPmYsKHWTaBGEQFjADegQIBRAB&url=https%3A%2F%2Ftenyek.hu%2Fbelfold%2F254709_honnan-van-gyurcsany-ferenc-vagyona.html&usg=AOvVaw0ibLRKRcmX_5VnSJnJEFYO De van másik is:"el lehet menni Magyarországról, tessék" https://youtu.be/VKZJtk4HcOM
gutyanj
2019. február 22. 15:24
Döbbenetes, hogy a böszme most már a feleségét is benyomja. Ha másból nem, hát ebből látszik hogy a DK-t Gyurcsány úgy irányítja, ahogy akarja.
drkovax
2019. február 22. 11:26
A szegedi áruházi tolvaj Klein Tóni unokája és a visszaeső pápai biciklitolvaj fiacskája tökéletesen összeillenek ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik