Szülő 1 és szülő 2 – miért gyűlölik a valóságot a haladók?

2019. február 20. 08:10

A valóságnál, a természetnél – és úgy általánosságban véve a normalitásnál – ugyanis nincs utálatosabb dolog egy rendes haladó számára.

2019. február 20. 08:10
Bertha László
888

„A valóságnál, a természetnél – és úgy általánosságban véve a normalitásnál – ugyanis nincs utálatosabb dolog egy rendes haladó számára. Hiszen bármilyen kegyetlen is e tény, még a tudomány jelenlegi fejlettségi szintjén sem vagyunk képesek arra, hogy genetikai módosítások útján teremtsük meg a tökéletes, LMBTQ-kompatibilis gyermeket, akinek valóban két anyja, vagy éppen két apja van.

Ha pedig nem lehet egy gyereknek két anyja vagy két apja, illetve a hagyományos anya és apa felosztás is problémás, hát hívjuk őket másképp.

Ördögi kreativitás, szó se róla, de nem a természetet, hanem magunkat csapjuk be. Adódik a kérdés: miért kellene ezt ünnepelni?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2019. február 21. 08:27
Az arabjaiknál a faszi az egyes szülő, ehhez kétség nem fér, a további feleségek a 2, 3, .. N Tehát valójában az iszlámra készítik elő a terepet. Ezek a faszfejek mindig így viselkedtek, mikor jött a török, ideküldték az inkvizíciót, hogy huszitákat és más eretnekeket égessen. Így aztán a török győzni is tudott. De mondhatjuk a spanyol polgárháborút, a komcsik azért nem tudtak győzni, mert egymást irtották. Nem könnyű progresszívnak lenni!
Szerintem
2019. február 21. 07:29
Ez diszkrimináció, egyesnek és kettesnek besorolni.
gacsat
2019. február 20. 22:14
Anyám a lombik, Apám a tudomány...
gacsat
2019. február 20. 21:59
És ezeket a buzikat hogy szólítja otthon a gyerek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik