A Fidesz és médiája folytatja az elhatárolódós hisztériát

2019. február 19. 16:42

Ma megkérdezett a Hír TV Jakab Péter azon mondatáról, mely szerint a homoszexualitás aberráció.

2019. február 19. 16:42
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„Ma megkérdezett a Hír TV Jakab Péter azon mondatáról, mely szerint a homoszexualitás aberráció. Alapvetően azt eleve viccesnek tartom, hogy a Fidesz és médiája folytatja tovább ezt az 1996-os Mozgó Világ elhatárolódós hisztériát: szerintem már csak napokra vannak attól, hogy újra életre hívják a Demokratikus Chartát és közös nyílt levélben/petícióban határolódnak el a homofóbiától. A homoszexualitás természetesen nem abberáció, és ha ezt most már a Fidesz is így gondolja, akkor feltételezem csatlakoznak az M5 csatornán lement, a homoszexualitás gyógyításáról szóló műsor kapcsán benyújtott NMHH beadványomhoz. Mert ha nem teszik, még a végén képmutatónak tűnnének.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2019. február 20. 14:49
Szegény anyád meg van áldva veled!
fogas paduc
2019. február 20. 09:33
Attól még, hogy a homosexualitás spontán előfordul, meg nem jelenti azt, hogy normális. Vegyünk két szigetet. Az egyiken hetero nők és férfiak élnek, a másikon pedig homokos nők és férfiak. S nézzük meg mi lesz a szigeteken mondjuk 50 év múlva.
Palepoli
2019. február 19. 22:16
A Jobbik ilyen irányú (vagyis buzis, meg a nácis is) támadásáról leállhatnának már. Antiproduktív és buta.
teljesenertelmetlen
2019. február 19. 21:41
Kiscsákó, te még túl fiatal vagy ahhoz, hogy emlékezz, mit csinált az SZDSZ, meg a Charta, meg a 40 értelmiségi, meg a faszom tudja milyen hülyék. Antalléknak és Orbánéknak naponta kellett volna elhatárolódni valamitől...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik