Hajrá, gyerekcsinálók!

2019. február 19. 7:51

Horváth Zsófia
888
Üres fröcsögés, nők méhével való érvelés, személyeskedés, migránsok érdekeinek a magyar gyerekek elé állítása.

„Ami a bevándorláspárti ellenzéket illeti, nekik most begyulladt az egójuk. Ahogy van bursitis vagy hepatitis, úgy van egoitis is. Ennek tünetei pedig most láthatók csak igazán: üres fröcsögés, nők méhével való érvelés, személyeskedés, migránsok érdekeinek a magyar gyerekek elé állítása. Mindez lehetőleg hangosan, sértődötten, duzzogó, orrhúzogató stílusban.

Pedig a helyzet világos: gyermeket vállalni kihívás, a kormány pedig segít azoknak, akik erre vállalkoznak. Mert a kormány szerint a gyermek érték, az ügy pedig fontos. Aki a családtámogatás ellen van, az a gyerekek ellen van. A képlet ilyen egyszerű. Aki meg fröcskölődni akar, az fröcskölődni fog.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A szegény gyerekek "éhen döglését" olyan virtigli náci módszerekkel gyorsítja ez a velejéig romlott kormány, mint az ingyenes étkeztetés vagy az ingyen tankönyv. Valamint a szüleiket sem engedi a 26.500 forintos "jóléti segélyen" tengődni, hanem a kétszereséért "kényszeríti" őket kényszermunkára (közfoglalkoztatás). A falusi iskolákat sem akarja rendes "haladóhoz" illően bezáratni. Sőt, képes a családi pótlékot iskolába járáshoz kötni (Adolf ehhez képest sehol sem volt...).

A dolgozó szülők gyermekeit meg egyenesen kivérezteti holmi családi adókedvezményekkel, CSOK-kal, sőt, újabban további hitleri családpolitikai elemekkel tör a nemzet ellen.

Azonnal vissza az "európai humanistákat", mint Bokros, Veres, Bajnai vagy Fletó!

Az iskolai étkeztetés iskolaidőben van. A szünidei meg - meglepő módon - szünidőben. Ez valamivel több, mint a "demokratikus" nincs ingyenebéd alapelv...

Ezen kívül igyekszik a munkaerő-piacra bejuttatni mindazokat, akiket be lehet. Ehhez komolyan támogatja a szakképző centrumokat, ahol ingyenesen lehet az első 2 szakmához jutni.

Aki már benn van a munka világában, annak jól jött a minimálbér-emelés. Meg a családi adókedvezmény. Meg a rezsicsökkentés.

De hadd kérdezzek én is. A "demokraták" mit tettek kormányzásuk idején? Már a segélyek osztogatásán és a megélhetési bűnözés legalizálásán kívül?

Értem. Akkor máshogy kérdezem. A krakken96 kormány mit tenne a szegényekért?

Fentebb magam is ezt kérdeztem a kedves olvtárstól. Mert én már gyerekként is azt tanultam, hogy lehet bírálni mindent, csak akkor kellene helyette javasolni valamit, amit mi jobbnak gondolunk.

A szegénységből való kitörés egyik legfőbb eszköze tényleg a tanulás. Ezért üdvözlendő az ingyenes tankönyv, étkezés, szakmaszerzés.

A K+F természetesen fontos, bár a szóbanforgó réteget csak közvetve érinti. Szerintem az ő esetükben a ma a legfontosabb, aztán pedig a holnap, hogy ne örökítsék tovább a státuszukat. Ehhez a fő mérföldkő a szakmaszerzés, ami belépő a munka világába. Ezért álságos az az "érvelés", amely szerint szalag melletti biorobotok lesznek ezek az emberek.

Nem erről van szó. Munkához jutnak olyanok, akik nemzedékek óta inaktívak voltak. És persze nincs tiltva az érettségi- vagy diplomaszerzés sem. Ezekre is léteznek ösztöndíj programok a tehetségesek számára.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés