Blanka, nem Janis Joplin vagy, hanem BB Évi!

2019. február 18. 09:50

Nagy Blankában már ott üvölt egy friss Big Brother-győztes, aki csak jót akart, csak adni akarta magát nektek, bárkinek, bármiért.

2019. február 18. 09:50
Szerencsés D. Márton
Figyelő

„Nagy Blankában már ott üvölt egy friss Big Brother-győztes (BB) Évi, aki csak jót akart, csak adni akarta magát nektek, bárkinek, bármiért, hogy megkapja, amiről meggyőződése: jár neki. A figyelmet. Ez a prolivá züllesztett féllények fentanilja.

A kortárs zeitgeistben már nincsenek Janis Joplinok. Vannak helyette BB Évik, vagy az annál is nyomorultabb és kétségbeejtőbb sorsú rituális áldozatok, akik fel sem fogják, hogy mi történik velük. Ez a fekete ruhás nővér-szindróma (vagy effektus). Most következik pár hónap csillogás, aztán az első idegösszeomlás, később a kezdeti, de egyre mélyülő depresszió, az ebből következő krónikus elhízás, a bipoláris személyiségzavar, a pszichiátriai beutalók, a magány, a különböző gyógyszerek (azt ezt lefedő impulzív és kompulzív »korszakok«), az öngyilkossági kísérletek, a permanens, a soha véget nem érő önsajnálat, az örökös frusztráció (mivel soha nem értheti meg azt, hogy végül »miért nem sikerült«), az öngyűlölet, aztán az utolsó, a legnagyobb, az aranylövés, ami után semmi nem marad.

Csak a süket csönd.

De nem az, amiben részvét vagy bűntudat rejlik, hanem a cinkos elkussolás, a hallgatás, a fogcsikorgató gyűlölet. Ez (egyfajta) történelmi tapasztalat errefelé. De asszisztáljatok csak a politikai pedofíliához, ti démosz tagjai! Várjátok már a véres végkifejletet, ugye?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2019. február 20. 14:32
Mocskos szájú Blanka, mint Timmermans új reménysége. Hányinger.
brekker
2019. február 19. 12:53
A képen a fiatalkori Szerencsés fiatalkori Radics Bélát játszik stop. Hízás stop. Alkohol stop.
brekker
2019. február 19. 12:42
Az vesse az első követ Timmermansra, aki szívesebben takarózna Janis Joplinnal, mint Nagy Blankával.
Robur
2019. február 18. 22:09
Ki ez a koszlott tróger?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik