Az ellenzék mentális állapota már a demokráciánkat fenyegeti

2019. február 18. 18:04

Újra és újra rá kell döbbennünk, hogy ez a valaha létezett legbutább ellenzék.

2019. február 18. 18:04
Nyilvánvaló Kapitány
Tutiblog

"Az összeöntés alatt álló moslék-koalíciónak nem a mérhetetlen Orbán-fóbia a legkisebb közös nevezője, hanem a menthetetlen ostobaság, a jele pedig Kunhalmi Ágnes, az MSZP oktatáspolitikusa, aki a fojtani igét nem képes leírni helyesen.

Hosszú évek óta tartja magát a pletyka, miszerint a baloldali ellenzéket tulajdonképpen a Fidesz fizeti. A rendszeresen előkerült vád alapja a formális logika, mely szerint egy önmagát kormányképes alternatívának beállítani próbáló társaság ennyire nem lehet idióta. Ez képtelenség – véli a köz. Biztos fizetik őket, ezért csinálnak magukból hülyét percenként, ezért szaladnak csukott ajtónak, ezért nem képesek kikapcsolni a telefont, amikor áldozati pózba akarnak merevedni és ezért nem képesek leírni a fojtani igét helyesen.

Bár így lenne!

Normális ellenzékre pedig, ahogy azt a politológiai közhelygyűjteményekben nem győzik ismételgetni, szükségünk van. Kell egy olyan ellenzék, amelyik nem csak a kertet képes szaladgálás közben összeszarni, amelyiken nem csak hatalmasakat lehet röhögni, hanem amelyik megfontolandó kritikákkal és a valóság keretein belül értelmezhető alternatívákkal is képes előállni. A jelenlegi mindent csinál, csak ezt nem.

Az ellenzéket le kell váltani! Nem holnap, hanem már ma!"

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2019. február 20. 11:47
Valaki ezt az ellenzéket lebutította. Vajon ki a hibás, a lebutított,vagy a lebutító?
nyugalom
2019. február 19. 21:29
A csalast nagyon preferaljak a szocik, mi is volt a valasztmanyin? Mindent meghamisitittak, atvertek a videkieket! Remek!
states
2019. február 19. 05:22
A komcsi szórakoztatóipar soha nem tapasztalt látványos szórakoztatásba kezdett tegnap, egy ország fetreng a röhögéstől a két ikuharcosnak, Kunhalminak,Bangónénak és társainak köszönhetően. Orbán Viktor megmondta az évértékelőjében, hogy a szórakoztatásról a komcsik gondoskodnak, amíg ők kormányoznak, dehogy ez ekkorát durran, arról egy szót sem szólt.
Burmin
2019. február 18. 20:49
Küldöm Kunhalmi Áginak ezt a kis rejtvényt. Helping Uncle Jack off the horse. Helping uncle jack off the horse...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik