Mi Hazánk: Adja vissza a mandátumát, aki szerint értelmetlen a parlamenti munka!

2019. február 18. 22:30

A képviselői munka elsődleges színtere az Országgyűlés, a kizárólag az utcán politizáláshoz elég aktivistának lenni – mondja Dúró Dóra.

2019. február 18. 22:30

Adják vissza mandátumukat azok, akik szerint értelmetlen a parlamenti munka vagy nem vesznek részt abban – szólítottak fel hétfői budapesti sajtótájékoztatóján a Mi Hazánk Mozgalom független országgyűlési képviselői.

Dúró Dóra arról beszélt: a képviselői munka elsődleges színtere az Országgyűlés, a kizárólag az utcán politizáláshoz elég aktivistának lenni, ehhez viszont nem szükséges képviselői mandátum. Hozzátette: a Mi Hazánk Mozgalom politikusai a jövőben is mindkét terepen képviselni kívánják a választókat.

Arra szólítjuk fel a többi képviselőt is, hogy a saját feladataikat, kötelességeiket lássák el – tette hozzá Dúró Dóra. Kérdésre válaszolva pedig arról beszélt, a kormányváltáshoz előbb ellenzéket kell váltani. Ehhez viszont nem megfelelő az a hozzáállás, amit az egyesült balliberális tömb képvisel – mondta.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2019. február 19. 07:11
Majd hoznak orvosi igazolást parlament fóbiáról.
Mich
2019. február 19. 01:47
A munka értelmetlen nekik - DE A PÉNZ MEM,!
navis praetoria
2019. február 19. 00:57
Ne bohóckodj, mert úgy maradsz. Ha rátok szavazna a nép olyan arányban, mint orbánékra, nektek lenne kétharmadotok. Nektek a magyar néppel van bajotok. A kivonuló ellenzéki képviselők úgy viselkednek, mintha egyénileg vették volna meg őket. De olyan hülyék, hogy ezt ingyen csinálják.
KannibálTatárÚr
2019. február 18. 22:59
El kell tőlük venni a mandátumot. Aki nem teljesíti a munkában a köteklességeit, annak ne legyen helye a munkahelyén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik