Családvédelmi akcióterv: korszakos nemzetmentés

2019. február 12. 20:11

Deák Dániel
Magyar Nemzet

Nem véletlen, hogy szemmel láthatóan egyre elkeseredettebbek a bevándorláspárti politikusok.

„Nem véletlen, hogy szemmel láthatóan egyre elkeseredettebbek a bevándorláspárti politikusok. Ennek tudható be Gyurcsány Ferenc további radikalizálódása, aki már egyenesen lázadásra szólítja fel az embereket.

A nemzeti oldallal szembehelyezkedő politikai erők számára már a képviseleti demokrácia legfontosabb intézményének, az Országgyűlésnek sem szent a tekintélye. Ezzel saját választóikat veszik semmibe, akik a tavalyi országgyűlési választáson azért szavaztak rájuk, hogy a parlamentben képviseljék őket.

A bevándorláspártiak elkeseredettsége annak tudható be, hogy elbukott a decemberi és januári próbálkozásuk, a szűk balliberális véleménybuborékon kívül senki sem volt kíváncsi az általuk szervezett tiltakozásokra és sztrájkkezdeményezésre.

Szintén bukásra van ítélve a Jobbikkal történő együttműködésük is, hiába próbálkoznak a párt antiszemita és rasszista botrányainak relativizálásával. Sneider Tamás ügyei, Gyöngyösi Márton kijelentései vagy például a regionális igazgatóként a Jobbikban dolgozó antiszemita Kulcsár Gergely annak a tanúbizonysága, hogy a Jobbik cukiságkampánya csupán egy kommunikációs trükk, az álca alatt ugyanazok a politikusok tevékenykednek, akiktől nemrég még a balliberális oldal élesen elhatárolódott. A legnevetségesebb módon Karácsony Gergely igyekezett átírni a múltat: ő egyenesen a saját nyilatkozatait tagadja le.

Ez a politikai húzás ugyanakkor rendkívül átlátszó. Mindenki számára egyértelművé tette a bukott miniszterelnök-jelöltből főpolgármester-jelöltté avanzsált Karácsony, hogy a hatalom érdekében mindenre képes, akármilyen elvtelen alkuba belemegy.

A hazai ellenzéki politikusok tevékenysége beleillik a nemzetközi trendbe, ahogy például Gyurcsány Ferenc a lázító üzenetek mellett globális kormányzásról is beszélt. Ez a célja szerte Európában a Soros György által támogatott bevándorláspárti erőknek, ezért próbálkoztak számos nagyvárosban tiltakozásokkal a nemzeti erőket meggyengíteni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/143109

Ajánljuk még a témában