Magyarország, a riasztó példa

2019. február 10. 14:15

Mátyás Győző
168 Óra
Soros piszkos pénzéből kikelt gyíkemberek által működtetett és Soros gyökércsakrájának negatív energiájában dagonyázó Freedom House.

„Természetesen tudnunk kell, hogy a Soros piszkos pénzéből kikelt gyíkemberek által működtetett és Soros gyökércsakrájának negatív energiájában dagonyázó Freedom House, amelyik a senki által meg nem választott Soros világromboló nézeteinek zsoldjában áll egy gittegylet. És azért támadja Magyarország életerejének vitalitását a Soros parancsára, hogy mi bevándorló ország legyünk. A Soros által.

Szóval ezt jó, ha tudjuk.

És ennek szem előtt tartásával kezeljük a Freedom House legutóbbi éves jelentését, amelyben a korábban szabad minősítést elnyert Magyarországot a részben szabad országok közé sorolta. Ráadásul, mint írják: a szabadságjogok terén „a Freedom House Orbán Viktor miniszterelnöksége alatt az egyik legdrámaibb visszaesést tapasztalta az Európai Unión belül … öt egymás utáni év hanyatlása után zuhant vissza Magyarország a részben szabad kategóriába, anélkül, hogy tizenhárom év óta bármiféle fejlődés lett volna észlelhető.”

Persze mint azt a jelentés mély aggodalommal leszögezi: ma az egész világon a demokrácia hanyatlását látjuk. És ez az igazi, a valóban súlyos probléma. A negatív tendenciák érzékeltetésére említik, hogy 41 olyan ország közül, amelyeket 1985 és 2005 között mindig a szabadok közé soroltak, az utóbbi 5 évben 22 esetében is folyamatos visszaesést regisztráltak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az nem jelent meg a ballib oldalakon.

Már ne haragudj, de rajtatok már mindenki csak röhögni tud.....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés