Fidesz: Készek vagyunk minden támogatást megadni a családvédelmi akcióterv végrehajtásához

2019. február 10. 16:11

Vasárnap délután közleményt adott ki a párt, reagálva Orbán Viktor évértékelő beszédére.

A Fidesz üdvözli Orbán Viktor miniszterelnök mai bejelentéseit a családvédelmi akciótervről, amely az eddigieknél is több támogatást fog nyújtani a fiatalok életkezdéséhez, a gyermekvállaláshoz és a gyermekneveléshez – közölte vasárnap délután a párt.

„2010-ben, amikor a balliberálisoktól átvettük a kormányzást, azt vállaltuk, hogy a gyermekes családokat minden erőnkkel segíteni fogjuk, mert a család az a nemzeti és európai közös nevező, amelyet a lehető legnagyobb gondossággal védenünk kell. A gyermekek és a család védelme azóta még fontosabbá vált, hiszen Európában éppen hatalomra tör az a politikai erő, amely bevándorlók betelepítésével és nem a családok támogatásával képzeli el Európa jövőjét. Ehhez a bevándorláspárti oldalhoz politikai ellenfeleink is csatlakoztak.

A Fidesz kész minden támogatást megadni a ma bejelentett intézkedések bevezetéséhez és a szükséges törvényalkotási munkához. Az ellenzéki pártoknak pedig ismét lesz lehetőségük, hogy végre a magyar fiatalok és gyermekes családok mellé álljanak” – olvasható a közleményben.

(MTI-OS)

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/142968

Ajánljuk még a témában