Képviselő a székházban

„Vágatlan” videóval védi meg az MSZP Molnár Zsoltot

2019. február 8. 17:10
Egy rövid, az ellenzéki párt szerint vágatlan felvétel bizonyítja annak ellenkezőjét, amit több médium sugallni próbált Molnár Zsoltról és az MTVA székházában tett „látogatásáról”. Igaz, a Facebook oldalukon ezzel kapcsolatban pont nem egy vágatlan felvétel látható, hanem egy összevágott videó.

Az ellenzéki párt szerint a decemberi események miatti retorzióként a teljes magyar ellenzék fideszes támadás alatt áll, ezek leghevesebbjei  az előválasztás győztesét, Karácsony Gergelyt és Molnár Zsoltot érik – utóbbiról azt állítják, ö az, aki kidolgozta és végigvitte a Fidesz leváltatásnak egyetlen forgatókönyvét Budapesten.

Most mégis olyan konstruált, összevágott felvételek jelentek meg Molnárról, amelyek azt a látszatot keltik, hogy a képviselő egyedüliként, igazoltatás nélkül, „rendőri felvezetéssel” sétált be a televízió épületébe, ahol az igazságot eltagadva, képviselőtársait megvezetve meséli el bejutásának történetét – ismertette a vádakat a párt.

A Facebook-oldalukon egy videót tesznek közzé, amelyből szerintük az derül ki, hogy még a legelső szűrőn is csak nehezen, az akadékoskodó rendőrök azonosító számát lefotózva jutott át a szocialista képviselő, és onnan is még hosszú volt az út a székházig, ahová már nem követhette őt kamera, és Molnár Zsoltot hosszas viták után csak a negyedik bejáraton engedték csak be az épületbe – állítja a párt.

Leszögezik: az eddig hírt hamisítók most már a hazugságok mögé jegyzőkönyveket is kreálnak, és ezzel házalnak a szabad sajtó megmaradt felületein, „az MTVA biztonsági főnökeitől(!) származó jegyzőkönyv valódiságát” szerintük egy hiányos videóval kívánják hihetővé tenni.

Ezért mutatják az általuk vágatlannak leírt felvételt, amin közlésük szerint Molnár Zsolt esti bejutásának valódi története látható..

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bajai videóban még fizetett statisztàk is voltak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés