Gulyás: Timmermans a személyre szabott jogalkotás előnyét élvezi

2019. február 8. 12:00

Gulyás Gergely szerint Frans Timmermans „úgy játssza el az európai uniós főtisztviselő szerepét", hogy a bevándorláspárti szocialista lista vezetője.

Személyre szabott jogalkotás eredménynek nevezte a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt, hogy Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke „úgy játssza el az európai uniós főtisztviselő szerepét", hogy a bevándorláspárti szocialista lista vezetője. 

Gulyás Gergely pénteki budapesti sajtótájékoztatóján rámutatott arra is: Timmermans mintegy 44 millió forintnak megfelelő javadalmazás mellett tudja a bevándorláspárti listát népszerűsíteni. Ez eddig megengedhetetlen volt az Európai Unióban – mutatott rá. 

Mindezt kettős mércének nevezte, mert, ahogy elmondta, ha valaki a magyar európai parlamenti delegáció titkárságát vezeti és a Fidesz listájának 45. helyén szerepel, fel kell függesztenie munkáját és nem kap fizetést.

Timmermans ugyanakkor a „jogállamiságnak nevezett eljárásokban, amelyek valójában boszorkányüldözések", aktív szerepet vállal.

Hozzátette: a bizottsági alelnök szerinte egy „házasságkötésre" érkezik Budapestre, a „magyar posztkommunista baloldal és az antiszemiták közötti" összefogást kívánja hitelesíteni.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/142881

Ajánljuk még a témában