Karácsony az ATV-ben magyarázkodott a Hír Tv-s szereplése után

2019. február 7. 14:31

Szerinte nem hagyták szóhoz jutni.

Nagy visszhangot kapott Karácsony Gergely minapi Hír Tv-s szereplése, amelyből kiderült, hogy nem tartja nácizmusnak azt, ha zsidó képviselőket listáznak. Karácsony a műsorban továbbá azt állította: nem tud a műsorvezető olyat idézni, amikor azt mondta volna, hogy nem működne együtt a Jobbikkal. Földi-Kovács Andrea viszont felidézte: 2017. októberében a politikus azt nyilatkozta, a Jobbikon kívül mindenkivel tárgyalna, később pedig azt mondta, az általa elképzelt ellenzéki együttműködésben nincs helye a Jobbiknak, figyelembe kell venni, hogy a szövetséges pártok mit gondolnak a világról.

Mindemellett a baloldali politikus úgy vélte: Sneider Tamás, Jobbik elnök nem rég napvilágra kerülő azon kijelentése, hogy „jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök”, egy kiragadott mondat csupán, „ami egy nagyon-nagyon rossz vicc"

A főpolgármester-jelölt ezek után ATV-ben magyarázkodott. Szerinte nem hagyták szóhoz jutni, és lehet, hogy ott kellett volna hagynia a stúdiót. „Ahhoz vagyok szokva, ha valaki kérdez, tisztességgel válaszolok. Nem állítom, hogy sikerült ebben a beszélgetésben szóhoz jutnom, lehet, hogy ott kellett volna hagynom a beszélgetést és kisétálnom a stúdióból" – fogalmazott. 

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/142831

Ajánljuk még a témában