AZ O1G hallucinogén hatásai

2019. január 28. 8:02

Kiss Adorján
Figyelő
Mivel tizennégyen kedvelték az O1G-s profilképét, már látja is, hogy az Orbán-kormány bukni fog.

„Kezdetben a delikvens a Facebook profilképére rászerkeszti az O1G-logót. Ilyenkor már kezdenek jelentkezni a hallucinációk, kormányváltást vizionál az illető.

Tüneteit később súlyosbíthatja, hogy egy tucat ismerőse kedveli az új, Simicska-féle obszcén kiszólásra utaló logóval ellátott profilképét. Ilyenkor már abban a tudatban ül a számítógép előtt, hogy mindenki utálja a Fideszt.

A valóságtól elrugaszkodva aztán azt vizionálja, hogy az ő ismerősi köre az egész Magyarország. S mivel neki tizennégyen kedvelték az O1G-s képét, már látja is, hogy az Orbán-kormány bukni fog.

Ezután nagy sebtiben, amíg tart a hallucináció, megoszt egy-két indexes cikket az üzenőfalán, s az arra érkező lájkok arról biztosítják őt, hogy az egész ország kormányváltást szeretne. Látása beszűkül a Nagykörútra és az ő pár száz ismerősére.

Pár barátjától megerősítést szerezvén egyre biztosabb abban, hogy a magát demokratikusnak nevező ellenzék leváltja a jelenleg regnáló kormánypártokat. Tévképzetei súlyosbodnak, amikor elolvassa a HVG-n, hogy a tüntetésen »tízezrek« vettek részt. »Hát ez az egész ország!«-gondolja magában, és Momentum-lila ködben látja a világot.

Az O1G-szer hatása a választás előtt csúcsosodik ki: ilyenkor az illető kétfarkú kutyákat, néppártosodott Jobbikot, határozott Karácsony Gergelyt, demokratikus Gyurcsány Ferencet és vidéken is ismert Momentumot lát.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában